Naisten Pankki ja HKO Musiikkitalossa

Tule nauttimaan Naisten Pankin seurassa Helsingin kaupunginorkesterin 130-vuotisjuhlakonsertista ja tanssiaisista Musiikkitalossa!
Naisten Pankki järjestää yhdessä Helsingin Kaupunginorkesterin kanssa hyväntekeväisyyskonsertin ja tanssiaiset perjantaina 9.11.2012.
Hyväntekeväisyyskonsertti klo 19-21 ja tanssiaiset klo 21-23 Helsingin Musiikkitalossa (os. Mannerheimintie 13a 00100 Helsinki)
Ohjelmassa on tarjolla Ludwig van Beethovenin Sinfonia nro 5, Jean Sibeliuksen Pohjolan tytär; sinfoninen fantasia sekä Jukka Tiensuun Soma; III osa Alma-orkesteritrilogiasta. Ja mikä olisikaan sopivampaa kuin päättää orkesterin juhlakonsertti sen perustajan, Robert Kajanuksen läpimurtoteokseen Aino. Kalevala-aiheisen runoelman esityksessä kuoro-osuudesta vastaa Ylioppilaskunnan Laulajat. Illan päätteeksi tanssitaan vielä Filharmoonisen Viihdejousikon tahdissa!
Konserttilipun hinta on 35 euroa (ei alennuksia) + palvelumaksu
Katso tapahtuman kutsu ja Naisten Pankin uutiskirje aiheesta!
Lisätietoja osoitteesta naistenpankki@kirkonulkomaanapu.fi
Tilaa lippusi heti! Liput voit tilata puhelimitse numerosta 0600 900 900 tai ostaa Lippupisteen verkkokaupasta. HUOM! Naisten Pankille on varattu 500 lipun kiintiö salin parhailta paikoilta. Kiintiöpaikkoja voi ostaa vain puhelimitse numerosta 0600 900 900 (1,97 euroa/min) laskua vastaan tai Lippupisteen myymälöistä, joissa palvelumaksu on 2,50 euroa/lippu. Muistathan mainita, että haluat lippusi Naisten Pankin kiintiöstä. Kiintiöstä ostettavat liput tulee lunastaa 9.10.2012 mennessä.
Tervetuloa viihtymään vaikka isommallakin seurueella!

Varaa itsellesi ja seurueellesi buffet illallinen
Restel-ravintola tarjoaa mahdollisuuden buffet-illlalliseen konsertin jälkeen.
Tarjolla on:
Kylmä buffetKuhacheviceä L, G – Lohipastramia ja savunmakuista katkarapusalaattia L, G – Seesampaahdettua ankanrintaa ja quinoa tabouleh L, G – Siitakesienisalaattia ja punasipuli-purjosalsaa M, G – Tulista bataatti-jättirapusalaattia L, G – Hunajaglaseerattua porsaankylkeä ja mango-korianterisalaattia L, G • • • Talon leipää ja levitettä• • • Bourbon-vaniljalla maustettua jugurttipannacottaa L, G – Pähkinäcrumblea L, G – Passionsiirappia M, G
Hinta: 44,00 euroa / henkilö
Tee varauksesi 2.11. mennessä joko puhelimitse numerosta 020 762 4862 tai sähköpostitse osoitteesta ravintolat.musiikkitalo@restel.fi.
Tästä tapahtuman facebook -sivuille, liitythän mukaan ja kutsu ystäväsikin!