Naisten Pankki Varsinais-Suomen 10-vuotisjuhlaseminaari

Tervetuloa mukaan Naisten Pankin Varsinais-Suomen 10-vuotisjuhlaseminaariin! Juhlaseminaarimme teemana on Kehitysyhteistyö, EU ja Suomi 🌍🇪🇺🇫🇮

Tilaisuus alkaa kello 13.30 kahvi- ja kuohuviinitarjoilulla Forum Marinumin Messitilassa (museorakennuksessa), josta siirrymme Auditorio Ruumaan seminaaria varten.

Tilaisuuden puhujat ja aiheet:
– Anna Gebremedhin, Ulkoministeriön Kehitysyhteistyöyksikön johtava asiantuntija ”Tulokset puhuvat puolestaan: kehitysyhteistyöllä parempia mahdollisuuksia maailman naisille ja tytöille”
– Anni Vepsäläinen, Naisten Pankin puheenjohtaja ja perustajajäsen ”Naisten Pankin tarina”
– Henna Virkkunen, EU-parlamentaarikko ”Tytöt muuttavat maailmaa”

Tilaisuuteen tervehdykset tuovat:
– Minna Arve, Turun kaupunginjohtaja
– Susanna Kuula, Naisten Pankki Vaasa
– Victoria Ogresta, Womens Bank Dubrovnik
– Amy Spiik, Naisten Pankki Varsinais-Suomen perustajajäsen

Saamme nauttia tilaisuudessa sellisti Ida Kiiskisen (Turun konservatorio) esityksestä ja tilaisuuden juontajana toimii Naisten Pankin yhteyspäällikkö Mirna Aho.

Tilaisuudessa tarjoillaan osallistujille kuohujuoma (alkohollinen/alkoholiton), kahvi/tee (Voiveljet Oy) ja Naisten Pankin leivos (MBakery). Kiitämme kaikkia meitä tukeneita yrityksiä tämän tapahtuman sponsoroinnista! Kiitos myös Forum Marinumille tilayhteistyöstä ❤️

Liput tapahtumaan ovat 30 €, jolla mahdollistetaan yhdelle naiselle ammatti! Liput ovat myynnissä Lyyti-palvelussa osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Naisten_Pankin_VarsinaisSuomen_10vuotisjuhlaseminaari_4499. Liput ovat myynnissä 1.4. asti tai kunnes tapahtuma on loppuunmyyty. Naisten Pankki tukee naisia hankkeissa antamalla heille koulutusta ja mahdollistamalla kyläpankkien perustamisen, joista naiset saavat pienlainoja.