Naisten Pankki Oulun päivällinen 8.12.2015 klo 18

Vuosi lähestyy loppuaan! Vapaaehtoisyhteisö Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä juhlistaa kulunutta vuotta Sibeliuksen päivänä tiistaina 8.12.2015 klo 18 alkaen päivällisen merkeissä Lasaretissa.

Ravintola Virran päivällisellä on tarjolla Sibelius -menu, jota saamme nauttia ChapelBandin esiintyessä. Menun hinta on 41 €, josta Lasaretti lahjoittaa 5 € per menu Naisten Pankin hyväksi.

menu

Naisten Pankki Oulun kulunut vuosi on ollut täynnä monenlaisia varainkeruutapahtumia. Emme pystyisi työhömme ilman lukuisia vapaaehtoisiamme, lahjoittajia ja yhteistyökumppaneita. Haluamme juhlistaa kulunutta vuotta kutsumalla teidät kaikki mukaan päivälliselle.

Päivällinen on kaikille avoin, joten lisäksi toivotamme sydämellisesti tervetulleiksi kaikki hyvästä ruoasta nauttivat. Ota mukaan ystäväsi, työkaverisi, perheesi ja tule maistelemaan samoja herkkuja kuin Sibelius aikoinaan.

Tehdään hyvää yhdessä – tervetuloa mukaan päivälliselle!

* * * * *
Lisätietoja ja ilmoittautumiset ti 1.12.2015 mennessä Tarja Käckmanille: tarja.kackman@gmail.com. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta tai jos haluat kasvisruokavaihtoehdon.