Naisten Pankki Oulun kirjamyynti Lue Naiselle Ammatti -kampanjan hyväksi

Naisten Pankissa luetaan taas Ammatteja naisille! Lue Naiselle Ammatti 2021 -kampanjan yhteistyökumppaneina ovat Kustannusosakeyhtiö Teos ja kirjailija-toimittaja Minna Lindgren. Lue Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään Oulussa 5.10.2021. Tilaisuudessa käsiteltävä kirja on Lindgrenin koulumaailmaan sijoittuva teos Aina on Toivoa. Lindgreniltä on myös ilmestynyt uusi teos, Armon Anneli.

Kustannusosakeyhtiö Teos toimittaa Lue Naiselle Ammatti -tilaisuuksiin myyntiin Minna Lindgrenin kirjoja. Paikallisryhmämme myy ennakkoon Minna Lindgrenin Aina on Toivoa -kirjaa sekä hänen aikaisempaa tuotantoaan Naisten Pankin hyväksi.

Tue hauraassa asemassa olevien naisten yrittäjyyskoulutusta ja toimeentuloa ostamalla kirjoja itselle tai vaikkapa lukemisen ystäville lahjaksi!

Tilattavana ovat seuraavat kirjat:

Otamme tilauksia vastaan sunnuntaihin 19.9.2021 asti. Lähetä tilauksesi Naisten Pankki Oulun sähköpostiosoitteeseen oulu@naistenpankki.fi.

Tilauksesi yhteydessä toivomme sähköpostiin seuraavat tiedot:

  • Tilaajan nimi ja yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero)
  • Kirjan nimi tai kirjojen nimet ja kappalemäärät

Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja ennakkomaksutiedon sähköpostilla. Tilaukset maksetaan etukäteen paikallisryhmän tilille Nordea FI40 1107 3500 6174 30 (Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry). Maksun yhteydessä viestikenttään tulee maininta KIRJATILAUS sekä tilaajan nimi.

Teemme vain yhden tilauksen kustantajalle, joten siksi on tärkeää, että saamme kaikki tilaukset ja ennakkomaksut aikataulun mukaisesti.

Tilaaja noutaa kirjat itse. Voit ilmoittaa jo tilauksen yhteydessä noudatko kirjasi 5.10. järjestettävän Lue Naiselle Ammatti -tapahtuman yhteydessä vai noudatko kirjat ennakkoon Kaukovainiolta, Intiöstä, Alppilasta vai Patelasta. Ilmoitamme kirjojen noutoaikataulusta myöhemmin, kun saamme kustantajalta tiedon kirjojen lähetysaikataulusta.

Tee kirjatilaus ja tue Naisten Pankkia!