Onnellinen pulla -ilta 18.10.

Tule kuulemaan, miten Naisten Pankin Onnellinen pulla -leivontakirja syntyi ja maistelemaan kirjan resepteillä leivottuja herkkuja. Kirjasta kertoo leivontakirjan toinen tekijä Reetta Meriläinen, Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja. Paikalla on myös toimittaja, kirjailija Matti Rönkä, jonka makumuistelut karjalanpiirakoista ovat luettavissa leivontakirjasta. Matti kertoo myös uusimmasta kirjastaan Yyteet.

Naisten Pankin vapaaehtoiset leipovat suolaisia ja makeita herkkupaloja testattavaksi kahvin tai teen kanssa. Näin sinulla on mahdollisuus tutustua resepteihin maistelemalla.

Tilaisuudessa voit ostaa sekä Onnellinen pulla -leivontakirjan että Matti Röngän Yyteet ja saada niihin signeerauksen. Isänpäivä on pian tilaisuuden jälkeen eikä jouluunkaan ole pitkä aika! Naisten Pankin myyntipöydästä voit ostaa mukaan kahvia, teetä, muistikirjoja, heijastimia, kirjanmerkkejä jne.

Naisten Pankki saa provision tilaisuudessa myydyistä kirjoista. Varat käytetään kehitysmaiden naisten ammatti- ja yrittäjäkoulutukseen sekä toimeentulon edistämiseen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Töölön seurakunnan kanssa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta tarjoilun takia ilmoittautumiset tilaisuuteen 13.10. mennessä osoitteeseen paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi.

Tervetuloa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu