Ostospäivä Ivana Helsingin myymälässä ke 15.11.

Ivana Helsingin vuoden 2017 mallistoteema on Animal Rights! Mallistossa on uniikista Animal Rights! -pitsistä tehtyjä mekkoja ja paitoja, koiranhammasprinttiä, koirakuosisia bomber-takkeja, Animal Rights! -trikootuotteita sekä uutuutena lastenvaatteita. Glitterilaukut ja -pussukat uniikeilla koirafiguurilukoilla ovat hurmaavia. Animal Rights! -mallisto antaa kantajalleen mahdollisuuden ilmaista kantansa hyvän asian puolesta, tyylikkyydestä tinkimättä. Ajaton sanoma yhdistettynä ajattomaan tyyliin luo mallistosta uniikin klassikon.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus tutustua Animal Rights! -mallistoon. Ivana Helsinki järjestää naistenpankkilaisille ja heidän ystävilleen Ostospäivän keskiviikkona 15.11. Uudenmaankadun myymälässä. Saat -10 % normaalihintaisista tuotteista. Ostospäivän nettomyynnistä Ivana Helsinki lahjoittaa 10 % Naisten Pankille.  Etu on voimassa Ostospäivänä myös Ivanan verkkokaupassa, jossa saat ostoksista -10 % koodilla NP10.

Myymälä on avoinna klo 11–18, joten voit piipahtaa ostoksilla silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

”Eläimet ovat olleet aina tärkeitä kanssakulkijoita elämässäni. 13 vuoden ajan paras ystäväni, elämänkumppanini oli viisas ja karismaattinen Affe, Viron löytökoira. Olen omilla valinnoillani ja elämänkatsomuksellani yrittänyt vaikuttaa siihen, että eläimillä olisi parempi tulevaisuus. Syksyllä 2015 olin vapaaehtoistyössä Romaniassa hoitamassa kodittomia koiria koiratarhoilla. Saman vuoden marraskuussa työskentelin haavoittuneiden villieläinten parissa luonnonsuojelualueella Etelä-Afrikassa. Ihmisyyden ja inhimillisyyden mitta on mielestäni se, kuinka kohtelemme eläimiä, eläviä luontokappaleita. Eläimillä on oikeus hyvään elämään.”
Paola Ivana Suhonen

Malliston ja sen vahvan tarinan kautta Ivana Helsinki haluaa levittää eläinten oikeuksien sanomaa ja opastaa ihmisiä tekemään parempia ratkaisuja eläinten suhteen. Emme ole tällä planeetalla yksin – meidän pitää huolehtia toisistamme.

Tule ja ota ystäväsikin mukaan ostoksille!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Yhteistyössä