Juhli Naiselle Ammatti la 27.4. – PERUTTU

Joudumme harmillisesti perumaan lauantaille suunnitellun juhlan, koska juhla herätti vähäistä kiinnostusta ennakkoilmoittautumisen päättymiseen mennessä.

10-vuotisjuhlavuotemme on kuitenkin täynnä monia erilaisia varainkeruutapahtumia, jotka löydät tapahtumakalenteristamme. Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän vapaaehtoiset juhlivat 10-vuotista merkkipaalua myöhemmin kevään aikana.

OHJELMA

13.30
Ovet aukeavat. Voit tutustua myyntipöytäämme, ostaa arpoja ja vapaasti seurustella muiden vieraiden kanssa.

14.00
Juhlapuhe ja alkumaljan kohotus – Anna Litewka
Yhteislaulu
Suzukikoulu Oktaavian pikku viulistit
H.O’Karat-kuoro

15.00
Kasvihuoneseikkailu. Tutustu eri kasvihuoneosastoihin Romeossa ja Juliassa ja osallistu samalla kaiken ikäisille suunnattuun leikkimieliseen suunnistukseen. Arvomme kaikkien suunnistajien kesken palkinnon!

Kakkukahvitarjoilu ja vapaata seurustelua.

16.00
Tilaisuus päättyy

Dresscode: asu vapaa

Juhlan tarkoituksena on kerätä varoja kehitysmaiden naisten ja tyttöjen ammatillisen koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseksi. Pääsymaksu aikuisilta on 25 euroa. Alle 10-vuotiaat lapset ilmaiseksi, vanhemmat lapset 5 euroa. Ennakkoilmoittautuminen ti 23.4. klo 12 mennessä tästä tai sähköpostilla oulu@naistenpankki.fi.

Voit maksaa pääsymaksun paikan päällä käteisellä tai helpoiten voit maksaa lipun tilillemme ja esittää ovella kuitin maksusta.

Saaja: Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry
Tilinro: FI40 1107 3500 6174 30
Viite: 1012

Jos et pääse osallistumaan juhlaan, mutta haluat silti muistaa paikallisryhmäämme tekemällä lahjoituksen, voit tehdä sen täällä.