Lukemisen lumous: helmikuun lukupiiri

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. Lukupiiri ei edellytä, että olisit lukenut kirjan ennakkoon, vaan olet tervetullut keskustelemaan ja kuuntelemaan, jos kirjan aihe kiinnostaa sinua.
Helmikuussa käsitellään Helsingin emerituspiispan Eero Huovisen teosta Äitiä ikävä. Äidin menetys lapsena on johtanut pitkään kaipauksen taipaleeseen. Äidin sairaudesta ei puhuttu lapsille mitään, eikä kuolemaa käsitelty. Vasta isän kuoleman jälkeen Huovisella syntyi uusi yhteys äitiin vanhojen päiväkirjojen ja kirjeiden myötä.

 

Lukupiirimme kokoontuu vallitsevan tilanteen takia etänä Google Meetin kautta. Klikkaa itsesi mukaan: meet.google.com/jpo-gywg-ggu

 

Onhan kalenterissasi myös seuraavat lukupiirit:

  • 17.3. Deborah Feldman: Unorthodox – Näin hylkäsin hasidijuutalaiset juureni
  • 21.4. Hanna Brotherus: Ainoa kotini
  • 19.5. toukokuun lukupiirin kirjaa ei vielä päätetty
  • kesäkuussa pidetään kevätkauden viimeinen lukupiiri, aikataulu avoin

Muutokset mahdollisia!

 

Tervetuloa mukaan lukemisen ystävät!

 

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti