Lukemisen lumous: kesäkuun lukupiiri

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. Lukupiiri ei edellytä, että olisit lukenut kirjan ennakkoon, vaan olet tervetullut keskustelemaan ja kuuntelemaan, jos kirjan aihe kiinnostaa sinua.

Kevätkauden viimeinen lukupiiri järjestetään Ainolan puistossa. Ota halutessasi piknik-eväät mukaan. Tapaaminen Kahvila Kiikun edustalla. Sateen tai kolean ilman sattuessa kokoonnumme Kahvila Kiikun sisätiloissa.

Kesäkuussa käsitellään Varjonyrkkeilijää. Inga Maggan esikoisromaani kertoo kahleen lailla painavasta luottamussuhteesta ja vallan väärinkäytöstä. Teos on valittu vuonna 2020 Vuoden urheilukirja -palkinnon voittajaksi.

Kesäkuun lukupiirissä suunnitellaan syksyn lukupiirejä, joten ehdotathan halutessasi mielenkiintoisia kirjoja syksyn lukulistalle! Kevään kirjat ovat olleet melko raskaita aihepiiriltään, joten voimme voimme halutessamme lukea välillä myös jotain kevyempää.

Tervetuloa mukaan lukemisen ystävät!

 

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti