Lukemisen lumous: lokakuun lukupiiri

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista.
Lokakuun lukupiirissä käsitellään kuvataiteilija ja kirjailija Hannu Väisäsen Toiset kengät -teosta. Kirja kuvaa kirjailijan omaa nuoruutta Oulussa. Kirja oli ilmestyessään arvostelu- ja myyntimenestys. Kirjailijalle myönnettiin teoksesta Finlandia-palkinto vuonna 2007.

 

Tulevat lukupiirit:
  • 5.11.: Suvi Vaarlan Westend
  • 3.12.: Minna Lindgrenin Aina on Toivoa

Tapaamispaikkana on Puistokahvila Makia ainakin toistaiseksi. Pidämme huolen turvaväleistä ja osallistumme lukupiireihin vain terveenä.

LUKUPIIRIN TARKOITUS
Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa.

 

Lukupiirin vapaaehtoinen osallistumismaksu (5 €) maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.