Lukemisen lumous: maaliskuun lukupiiri

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. Lukupiiri ei edellytä, että olisit lukenut kirjan ennakkoon, vaan olet tervetullut keskustelemaan ja kuuntelemaan, jos kirjan aihe kiinnostaa sinua.

Maaliskuun lukupiiri järjestetään etänä Google Meetin kautta. Pääset mukaan klikkaamalla tätä linkkiä: meet.google.com/fkd-yjvu-dax

Maaliskuussa käsitellään Liberiaan sijoittuvaa Leymah Gboween Meissä on voimaa. Kirja on selviytymistarina ja kertomus ihmisyyden voitosta sisällissodan keskellä.

Naisten Pankin Liberian hankkeet ovat päättyneet, mutta juuri Liberian innoittamana Naisten Pankki sai alkunsa vuonna 2007.

Tervetuloa mukaan lukemisen ystävät!

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti