Lukemisen lumous: marraskuun lukupiiri

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista.

Marraskuun lukupiirissä käsitellään Suvi Vaarlan esikoisromaania Westend, joka kertoo 1990-luvun lamasta ja sen vaikutuksista yhteiskuntaamme. Tapaamispaikkanamme on perinteisesti Puistokahvila Makia. Tulethan paikalle vain terveenä ja huolehditaan turvaväleistä.

Joulukuun kirjana on Lue Naiselle Ammatti -kiertueen kirja, Minna Lindgrenin Aino on Toivoa. Joulukuussa kokoonnumme 3. päivä.

LUKUPIIRIN TARKOITUS
Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa.

 

Lukupiirin vapaaehtoinen osallistumismaksu (5 €) maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.