Oulun Naisten Pankin taimenvaihtopäivä 23.8. klo 12-15

Pursuaako puutarhasi ylimääräisistä kasveista tai haluaisitko kenties vaihtelua kukkapenkkiin? Naisten Pankki Oulu on mukana taimenvaihtotalkoissa ja pistää kasvit kiertämään! Osallistu taimenvaihtotapahtumaan Oulun Yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa sunnuntaina 23.8. klo 12-14 ja tutustu samalla Naisten Pankin toimintaan.

Tuo taimesi nimilapuilla varustetuissa purkeissa ja vie mennessäsi vaihdokki tai lahjoita taimesi Naisten Pankille. Lahjoitetut taimet myydään tapahtumassa edulliseen hintaan.

Tapahtumassa on mukana myös suunnitteluhortonomi Minna Hänninen GreenDreams Oy:stä ja Hidasta elämää blogiin kirjoittava puutarhuri Ulla-Maija Takkunen, jotka antavat vinkkejä ja ideoita ekologiseen puutarhan hoitoon, suunnitteluun ja rakentamiseen. Lisäksi puutarhuri Satu Mörsäri Kestävän Kehityksen keskuksesta avaa matokompostoinnin saloja.

Kasvitieteellin puutarha on auki tapahtuman ajan, ja ylipuutarhuri Tuomas Kauppila on paikalla vastaamassa kysymyksiin. Sisätilojen pääsymaksu 3€/aikuinen, 16 hehtaarin ulkoaluetta saa ihailla ihan ilmaiseksi.http://www.oulu.fi/biodiversiteet…/kasvitieteellinenpuutarha

Taimien vaihdon lomassa voit nauttia maukkaan Hohot boiled food -lounaan ja pullakahvit edulliseen hintaan ja samalla täyttää arpalipukkeen, jolla osallistut Aleniuksen Puutarhan, Ojan Raudan ja Kampaamo Trendin lahjoittamien palkintojen arvontaan.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Tarja Käckman: tarja.kackman@gmail.com.