Philomelan joulukonsertti ”Talvitaivaan alla”

NAISTEN PANKKI JA PHILOMELA YHDESSÄ TARJOAVAT SINULLE IHANIA JOULUISIA HETKIÄ
”Philomelan muodostaa noin 40 ennakkoluulotonta, laulamista rakastavaa naista, jotka ovat yhdessä sulava soitin, yksi moniääninen instrumentti. Philomela on tunnettu moni-ilmeisistä ja elämyksellisistä konserteistaan. Helsingissä vuonna 1984 perustettu Philomela on 2000-luvun kuluessa noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmista kuoroista. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäki on johtanut Philomelaa sen perustamisesta lähtien. Kuoro esiintyy 30-40 kertaa vuodessa kotimaassa ja ulkomailla. 2000-luvulla Philomela on vieraillut kutsuttuna esiintyjänä mm. Japanissa, Kanadassa, Keniassa, Kiinassa, Kuubassa, Taiwanilla, Yhdysvalloissa, Zambiassa ja Zimbabwessa. Ulkoministeriön osarahoittamalla Afrikan kiertueellaan syksyllä 2011 Philomela järjesti laulutyöpajoja ja konsertteja yhdessä afrikkalaisten kuorolaisten ja musiikin ammattilaisten kanssa.”
TALVITAIVAAN ALLA
Tämän vuoden joulukonserteissaan Philomela kutsuu kuulijat joulun ja talven kuulaisiin tunnelmiin. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäen johdolla Philomela laulaa kauneimpia joululauluklassikoita tuoreina sovituksina, ja myös uudempia suomalaisia joululauluja. Osa konserttituotoista lahjoitetaan Naisten Pankille.

8.12 klo 20 Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, Helsinki
9.12 klo 18 Vantaan Pyhän Laurin kirkko, Kirkkotie 45, Vantaa
14.12 klo 19 Espoon tuomiokirkko, Kirkkopuisto 5, Espoo
Liput 17 €, S-etukortilla 15 € (+toimituskulut) Lippupisteistä ja osoitteesta www.lippu.fi. Lipputiedustelut myös Naisten Pankin joulutorilta (avoinna 24.11.-2.12. Ark 11-19, la 10-15, su 12-16 Kluuvin kauppakeskuksessa, Aleksanterinkatu 9, Helsinki)

Naisten Pankilla on kaikkiin konsertteihin tietty pieni kiintiö hyville paikoille, joten hankithan lippusi pikaisesti ja muista mainita, että haluat paikat Naisten Pankin kiintiöstä. Jos hankit liput netistä, kiintiöön ei ole mahdollisuus tehdä varausta.

Tervetuloa!
Naisten pankin pääkaupunkiseudun vapaaehtoiset ja Philomela kuoro