PreGame Yritys- ja liikeideamessut

Pääkaupunkiseudun aluesolu edustaa Naisten Pankkia PreGame Yritys- ja liikeideamessuilla!

PreGame Yritys- ja liikeideamessut ja SM-liiga ottelu samalla kertaa!
Tule Hartwall-areenalle 28.2.2012 kello 15:00 alkaen ja koe ainutlaatuinen ja uusi Messu&Matsi tapahtuma missä yhdistyy huvi ja hyöty.

Yrittämisestä kiinnostuneille ja yrittäjille! Yrityksille uusia palveluja mahdollisuuksia sekä verkottumista ja paljon muuta.

Yritysmessut ovat myös EER –vuoden avajaistapahtuma, jossa saat tietoa mitä Uudellamaalla tapahtuu yritystoiminnan ja yrittämisen edistämiseksi.Messulipun lunastaneiden kesken arvotaan myös mahtavia palkintoja ja lisäksi tietoiskuja, tarjouksia, ja paljon muuta.

Tästä yhteistapahtumasta ei tule väkeä puuttumaan. Jääkiekko on Suomen katsotuin ja seuratuin urheilulaji. Vuosittain jääkiekko-otteluja seuraa paikanpäällä noin 2,5 miljoonaa suomalaista ja jääkiekko on erityisesti yrittäjien ja yrittäjähenkisten laji.

Tapahtumia järjestetään tänä keväänä Helsingissä ja Raumalla. Oman mausteensa Helsingin tapahtumalle tuo se, että Euroopan Unioni on nimennyt Uudenmaan Euroopan yrittäjyysalueeksi 2012 ja Hartwall Areenan erikoistapahtuma on EER 2012 Uudenmaan yrittäjyysalueen tapahtumaketjujen startti (eer2012.fi).

Yritykset voivat tässä reipashenkisessä yritystapahtumassa luoda uusia verkostoja, löytää uusia yritys- ja yksityisasiakkaita ja ylläpitää vanhoja asiakassuhteita. Samalla tapahtuma toimii erinomaisena henkilökunnan virkistyspäivänä.