Sieniretkeile Naiselle Ammatti 28.8.2018

HUOM! Uusi päivämäärä! Alkusyksyn sienisato on sen verran heikko, että kuun puoliväliin suunniteltu sieniretki on siirretty kahdella viikolla eteenpäin. Odotamme tulevien sateiden tuovan paremman sienisadon!

Tule mukaan opastetulle sieniretkelle Oulun lähimaastoon tiistaina 28.8 klo 17 alkaen. Luonnontuotekouluttaja Annikka Kujala tutustuttaa meidät sienten ihmeelliseen maailmaan. Kolmen tunnin retken aikana opetellaan sienten yleisiä tuntomerkkejä, saadaan keruu-, perkaus- ja käsittelyohjeita sekä tutustutaan tarkemmin metsässä vastaan tuleviin ruokasieniin.

Retken päätteeksi kokoonnutaan sienijuoman äärelle: tarjolla on pakuriteetä ja pikkupurtava. Teen lomassa poristaan vielä sienistä, tarkistetaan sienikorien sisältö ja saadaan kotiin viemisiksi sieniruokavinkkejä.

Retken osallistumismaksu on 49 €/hlö, josta Naisten Pankille lahjoitetaan 25€.

Retkelle mahtuu 10 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Tarjalle tiistaihin 21.8.2018 mennessä: tarja.kackman@gmail.com.

Retki on suunnattu aikuisille ja sopii hyvin myös vasta-alkajille. Osallistujille lähetetään infokirje ennen retkeä, jossa kerrotaan tarkemmin, missä sieniretki järjestetään.

Lisätietoja kouluttajasta ja hänen työstään: villiyrtti.fi