Peruttu, Silmälasi- ja tyyli-ilta Puuterihuoneen Optikolla

Tilaisuus on peruttu korona-tilanteen vuoksi. Järjestämme suosittuja Tyyli-iltoja ensi vuoden puolella, kun korona-tilanne sen sallii. Jos haluat hankkia silmälasit ennen joulua, Puuterihuoneen Optikko tarjoaa naistenpankkilaisille toisen moniteholinssin ilmaiseksi. Varaa aika 0400-660545.

Nyt Sinulla on hyvä tilaisuus saada apua näkö- tai kauneudenhoitoasioissa. Valtakunnan ykkösmeikkitaiteilija, Raili Hulkkonen antaa ihonhoitovinkkejä ja auttaa silmälasikehysten valinnassa. Puuterihuoneen Optikossa löytyy runsaasti persoonallisia ja tyylikkäitä silmälasikehyksiä sekä aurinkolaseja useista mallistoista. Tilaisuuden aikana on mahdollisuus hankkia uudet silmälasit, jolloin optikko Sirpa Luoto tarkistaa näkösi veloituksetta. Silmälasien maahantuoja Timo Andersson tarjoaa naistenpankkilaisille erikoisetuna toisen moniteholinssin ilmaiseksi, jonka arvo on 428€ sekä lahjoittaa Naisten Pankille ostetuista silmä- tai aurinkolaseista yhden ammatin verran, joka on 30€/lasit.

lllan kruunaa kuohujuoma ja pieni syötävä.

Osallistumismaksu on 15€, jonka voit maksaa paikan päällä Naisten Pankin lippaaseen.

Tilaisuus on klo 16-19 välillä, jolloin voit tulla silloin, kun sinulle parhaiten sopii.  Liikkeessä on kolme erillistä huonetta, ja samassa tilassa on rajallinen määrä asiakkaita, joten turvavälit voidaan pitää.

Ilmoittauduthan mahdollisimman pian tai viimeistään 7.12 mennessä; helsinki@naistenpankki.fi varmistaaksesi paikkasi. Tilaisuudet Puuterihuoneen Optikolla ovat suosittuja ja täyttyvät nopeasti. Tilaisuuteen mahtuu kerrallaan max 10 osallistujaa. Vahvistamme osallistumisesi 3-4 päivän aikana ilmoituksestasi.

Esteen sattuessa muistathan perua osallistumisesi ja näin vapauttaa paikan jollekin muulle kiinnostuneelle.

Lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankki
Helsinki