Suositut Helsinki-kävelykierrokset käynnistyvät elokuussa

Lähde mukaan Naisten Pankki Helsingin opastetuille kävelykierroksille! Osallistuminen maksaa vain 15 euroa. Koko summa lahjoitetaan Naisten Pankille.

Maanantaina 17.8. Kävelykierros Talvipuutarhaan

Oppaana Rauni Vesterinen. Lähtö Oodin edestä klo 17. Suuntaamme Talvipuutarhaan. Puutarharakennus ei ole tämänhetkisten tietojen mukaan auki illalla, mutta kierroksen päätteeksi voimme ihastella ruusutarhaa. Kävelyn aikana kuulemme Hesperian puiston historiasta ja sen alueella olevista maamerkeistä sekä tietysti Talvipuutarhan tarinan. Kierros kestää n. 1 – 1,5 tuntia.

Perjantaina 21.8. Kirjallisuuskierros

Ulla-Maija Rouhiainen johdattaa meidät kierrokselle kirjojen ja kirjailijoiden maisemiin. Tapaamme klo 14.00 Lönnrotin muistomerkin luona ( Lönnrotinkatu 7), Vanhan Kirkkopuiston vierellä.

Kuulemme tarinoita kirjailijoista ja kustantajista, jotka ovat asuneet, vierailleet tai muuten vain vaellelleet puiston ympäristössä. Lisäksi pääsemme tutustumaan WSOY:n pääkonttorin taideaarteisiin. Lopuksi meille on järjestetty kirjailijatapaaminen ja mahdollisuus edullisiin kirjaostoksiin

Torstaina 27.8. Naisten Hietaniemi -kierros

Ulla-Maija Rouhiainen opastaa. Lähtö klo 17.00 uuden kappelin edestä, osoite Hietaniemenkatu 20.

Kävelykierros Hietaniemen hautausmaalla, jossa käydään kuuluisien naisten (ja miestenkin) haudoilla.

Valitettavasti maanantaiksi 31.8.  suunniteltu kierros Tarinoita ja makuja Helsingistä on jouduttu peruuttamaan!

 

Ilmoittautuminen kierroksille

Ilmoittaudu etukäteen sähköpostilla osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Kirjoita viestisi aiheeksi Kävelykierros + kierroksen päivämäärä. Jos joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoitathan myös siitä heti sähköpostilla.

Huomaathan, että osanottajamäärä on rajattu 15 henkeen. Kierrokset kestävät max. 2 tuntia.

Oppaamme vinkkaavat, että kierroksille kannattaa varustautua kävelyyn sopivilla jalkineilla ja pukeutua sään mukaisesti.

Osallistumismaksu

Varaathan tasarahan 15 euroa mukaasi. Tarja Feinberg kerää osanottomaksut ennen kierrokselle lähtöä.

Lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki

(Kuva: Lönnrotin puistikko. 1910. Nils Wasastjerna / Helsingin Kaupunginmuseo)