Superwood-festivaali 20.–22.10. Hotel Rantapuisto

Superwood tarjoaa ainutlaatuisen kokonaiselämyksen – musiikkia, puhetta, kuvataidetta, kasvisruokaa, oheisohjelmaa, hyvää seuraa. Superwood on kaupunkifestivaali aikuisille, johon taideteosta muistuttavan hotellin puitteet tarjoavat rentouttavan ja erityisen pakopaikan.

Naisten Pankin yhteistyökumppani Ivana Helsinki järjestää Superwood-festivaalin 20.–22.10. merenrannalle Hotel Rantapuistoon.

Pankin 1960-luvulla koulutus- ja kokouskeskukseksi Vuosaaren Ramsinniemeen rakennettu hotelli mahdollistaa lähes 700 päiväkävijän tunnelmallisen ja luonnonläheisen syysfestivaalin. Yöpyjille tapahtuma avautuu kahden vuorokauden mittaisena elämyksenä. Hotellipakettien lisäksi tapahtumaan myydään yhden ja kahden päivän lippuja.

”Kyse on ainutlaatuisesta kulttuurifestarista syksyisessä Helsingissä. Aikuisille on tarjolla helppo viikonloppuloma, jossa voi kokonaisvaltaisesti ja miellyttävästi nauttia hyvästä musiikista ja sisällöstä, ystävistä, ruoasta ja juomasta.” –tuottaja Pirjo Suhonen, Ivana Helsinki

Osta festariliput  –  koodi  NP10

syksyn mielenkiintoisimpaan tapahtumaan, kampanjakoodilla NP10 saat lipuista -10 %.

Ivana Helsinki lahjoittaa tällä koodilla ostetuista lipuista 15 % Naisten Pankille. Kampanjakoodi on voimassa 19.10.2017 asti.

 

Yhteistyössä