Tee Kävele Naiselle Ammatti -lahjoitus helposti Mobile Pay numeroon 41109

Superwood-festivaali 4.–6.10. Hotel Rantapuisto

Superwood festivaali on täällä taas. Jo toista kertaa Naisten Pankki ja Superwoodin järjestäjä Ivana Helsinki tekevät yhteistyötä hyvän asian puolesta. Ivana Helsinki lahjoittaa etukoodeilla ostetuista lipuista 10-15 euroa Naisten Pankille.

Superwood-festivaali tarjoaa erityisen kattauksen – musiikkia, puhetta, kuvataidetta, kasvisruokaa, oheisohjelmaa, hyvää seuraa. Superwood on kaupunkifestivaali aikuisille, johon taideteosta muistuttavan hotellin puitteet tarjoavat rentouttavan ja erityisen pakopaikan keholle ja mielelle.

Pankin 1960-luvulla koulutus- ja kokouskeskukseksi Vuosaaren Ramsinniemeen rakennettu hotelli mahdollistaa lähes 700 päiväkävijän tunnelmallisen ja luonnonläheisen syysfestivaalin. Yöpyjille tapahtuma avautuu kahden vuorokauden mittaisena elämyksenä. Hotellipakettien lisäksi tapahtumaan myydään yhden ja kahden päivän lippuja.

”Kyse on ainutlaatuisesta kulttuurifestarista syksyisessä Helsingissä. Aikuisille on tarjolla helppo viikonloppuloma, jossa voi kokonaisvaltaisesti ja miellyttävästi nauttia hyvästä musiikista ja sisällöstä, ystävistä, ruoasta ja juomasta.” –tuottaja Pirjo Suhonen, Ivana Helsinki

Käy nappaamassa lippusi tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan, HOPE50 koodilla saat yhden päivän (pe tai la) festarilipun etuhintaan 50e ja HOPE85 saat koko viikonlopun festarilipun etuhintaan 85e.

Ivana Helsinki lahjoittaa näillä koodeilla ostetuista lipuista 10-15 euroa Naisten Pankille. Kampanjakoodi on voimassa 3.10 asti.

  Yhteistyössä