Syyskuun webinaari ke 16.9.2020

Naisten Pankin webinaarit jatkuvat... Kiitos palautteista, joiden joukossa on muun muassa ollut toiveita kuulla, millaista toimintaa on muissa paikallisryhmissä. Niinpä syyskuun teemana on vapaaehtoiset.

Voimavarana vapaaehtoiset

Ajankohtaista Naisten Pankista

Mitä kuuluu paikallisryhmille?
– Jelpparit ovat soittaneet paikallisryhmiin ja kyselleet kuulumisia sekä toiveita muun muassa toiminnan kehittämiseksi. Soittokierroksen annista kertovat Jelppari-ryhmän vetäjät Leena Koivu-Kulmala ja Hanna Suomela.

Terveisiä paikallisryhmistä
– Kaksi paikallisryhmää esittäytyy

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams -etäkokouksena. Toimitamme sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen tilaisuutta. Mitään latauksia tai tunnuksia et tarvitse.

Ilmoittaudu mukaan 14.9. mennessä >>

Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana käyttämällä keskustelupalstaa tai pyytämällä puheenvuoron.

Linja avataan klo 16.45. Tule mukaan hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen webinaarin alkua.

Webinaarin jälkeen

Lähetä palautetta sekä toiveita >> tulevien webinaarien aiheista ja teemoista. Rakennetaan yhdessä mielenkiintoisia etätapaamisia.

Jos et ehdi suorlähetykseen, voit katsoa sen tallenteena Aineistopankista > Media, Markkinonti, Viestintä > Webinaarit.

Tervetuloa linjoille!
Naisten Pankin johtoryhmä