Tanssi Naiselle Ammatti

Ota liikkuva lähtö vuoteen 2020 ja osallistu hyvää tekevään Tanssi Naiselle Ammatti - tapahtumaan.

Tervetuloa tanssimaan Ammatteja! Keski-Uudenmaan tanssiopisto Keton ihanat opettajat pitävät iloisesta ja energisestä tunnelmasta huolen ja  ohjaavat meitä eri tanssilajeihin. Ilmoittautumisten vastaanotto alkaa klo 13:30. Harjoittelemme eri tanssityylejä yksilötansseina, joten jokainen pääsee tanssimaan omalla tyylillään eikä ole vaaraa siitä että kukaan talloo varpaille.

Tanssi Naiselle Ammatti -tapahtuman avulla keräämme lahjoituksia maailman köyhimpien naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Yhden Ammatin hinta on 30€, voit myös  lahjoittaa haluamasi summan. Kaikkien Naisten Pankille lahjoituksen paikan päällä tehneiden kesken arvotaan lahjakortti Krapin Pajalle: sis. pääsyliput + blini-illallisen kahdelle! Lahjoittaa voit käteisellä, Mobile Pay:llä tai tekstiviestillä: tekstiviestin hinta on 20 €. Tapahtumassa on myös myynnissä Naisten Pankin tuotteita (käteismaksu).

Tule tanssimaan itsellesi hyvä fillis ja tee lahjoitus kehitysmaan naiselle. Voit myös kutsua ystäväsi mukaan.

Tapahtumaan tarvitaan vapaaehtoisia järjestelyihin: ilmoittautumisten vastaanottoon, tuotemyyntiin, salin koristeluun yms. Jos aikataulusi antaa myöden, tule paikalle jo klo 13 auttamaan järjestelyissä