Tanssi naiselle ammatti – Voguing Style

Tanssi Naiselle Ammatti
Juhlista kansainvälistä naistenpäivää tutustumalla Voguing Style -tanssityyliin Helsingissä!

Juhlista kansainvälistä naistenpäivää tutustumalla Voguing Style-tanssityyliin. Voguing on saanut syntynsä New Yorkissa 70-80 -lukujen taitteessa ja Madonnan maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nostama tyyli on saanut vaikutteensa muun muassa muotikuvista ja malleista. EtnoFitnessin ohjaaja Topi Viermaa tutustuttaa osallistujat voguing-liikkeiden saloihin hyvällä ja rennolla fiiliksellä.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 8.3. klo 16-17.
Paikka: EtnoFitness, Vilhonvuorenkatu 11 A, 00500 Helsinki

Paikkoja on rajatusti, joten varaathan paikkasi tunnille etukäteen EtnoFitnessin sivuilta.

Tapahtumaan on vapaaehtoinen osallistumismaksu (viitteellinen summa n.10e), jonka voi maksaa paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla. Tanssimalla tuet maailman köyhimpien naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa. Osallistumismaksut ohjataan lyhentämättömänä Naisten Pankin hankkeisiin kehitysmaissa. Hankkeet tukevat kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa, josta hyötyy koko kyläyhteisö.

Naisten Pankin Next Generation valtakunnallinen nuorten aikuisten ryhmä, joka kerää varoja Naisten Pankin toimintaan kehitysmaissa järjestämällä kiinnostavia tapahtumia ympäri Suomea. Seuraa sivujamme Naisten Pankki Next Generation niin saat tietoa tapahtumistamme!