Terveisiä Liberiasta! to 21.1. klo 17.30–19.00

Naisten Pankilla on ollut hankkeita Liberiassa vuodesta 2008 alkaen. Tällä hetkellä tässä Länsi-Afrikan maassa toteutetaan kahta hienoa hanketta kanaloiden ja äitien kerhojen parissa.

Viime marraskuussa tehtiin Liberiaan naistenpankkilaisten omakustanteinen hankematka, josta nyt saamme tuoreet terveiset.

”Ryhmä Naisten Pankin vapaaehtoisia tutustui viime marraskuussa rahoittamiimme hankkeisiin Liberiassa, josta Naisten Pankin toiminta alkoi lähes yhdeksän vuottta sitten. Hankkeisiin osallistuville naisille opetettiin ammatti- ja yrittäjyystaitoja, joiden avulla he voivat pyörittää omia yrityksiään ja hankkia omia tuloja. Liberia on yksi maailman köyhimmistä maista, jossa kehitysyhteistyöhaasteet ovat valtavat. Näimme kuinka ammattitaidolla ja suurella sydämellä toteutetut hankkeet tuottivat tuloksia – auttaen aina yhtä naista kerrallaan.” – Leena Koivu-KulmalaIMG_7025 Leenalle

Leena Koivu-Kulmala kertoo sanoin ja kuvin Liberian hankkeista sekä omista ajatuksistaan ja matkakokemuksistaan. Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten tärkeää vapaaehtoistyötä teemme kehitysmaiden naisten yrittäjyyden edistämiseksi!

Ennen Liberian kuulumisia voit osallistua myös sääntömääräiseen vuosikokoukseen klo 16.30–17.15. >> Vuosikokous

 

Ilmoittaudu  21.1. tilaisuuksiin  ma 18.1. mennessä.
Kahvi/teetarjoilu klo 17.15–17.30.

Kokouspaikan muutos!
Uusi paikka: Meeting Park Forum Campus, Kukontori, Yrjönkatu 29 C, 4. krs, Class 3

– Sisäänkäynti sijaitsee kauppakeskus FORUMIN Kukontorilla, Yrjönkadun tasolla, Scandinavian Outdoor -myymälän vieressä. Jos alaovi ei ole auki, paina Meeting Parkin summeria.

Tervetuloa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu