Toinen kerta toden sanoo – la 30.9. klo 19

Aleksanterin teatterin ja Naisten Pankin yhteistyö jatkuu!
Syyskauden aloittaa englantilaisen Derek Benfieldin hersyvä romanttinen komedia, joka tutustuttaa meidät Bernardiin ja Marioniin – rolleissa Satu Silvo ja Reidar Palmgren.

Bernard ja Marion tapaavat sattumalta kahdenkymmenen vuoden jälkeen ja lähtevät kerimään auki kuluneita vuosia – ensi tapaamistaan, ihastumistaan, kummankin tahoillaan solmimaa avioliittoa ja lapsiaan. Taustalla risteilee kysymys siitä, miksi elämä vei aikanaan erilleen? Nyt kun he tapaavat uudelleen saattaa avautua ovi kohti yhteistä tulevaisuutta.

Nasevan sanailun ja valloittavien hahmojen kautta Satu Silvo ja Reidar Palmgren liikkuvat tästä hetkestä menneisiin vuosiin. Marionin ja Bernardin – ihan tavallisten ihmisten – sydämet tuntuvat tutuilta kaikille, jotka joskus ovat olleet rakastuneita. Taidokkaat näyttelijät tekevät esityksessä myös kolme muuta roolia.

Ohjaus ja suomennos: Timo Rissanen
Tuotanto: Suomen Komediateatteri

Liput 36,00 euroa, josta 6,50 euroa Naisten Pankille.

Varaa lippusi tästä 22.9. mennessä

Lippujen varaus – paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi 22.9. mennessä.
Kirjoita viestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Lippujen maksu – Maksa liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille
FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Maksun viitenumero on 1287. Näin varmistat paikkasi.

Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi ko. esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Pääsisäänkäynti Albertinkatu 32.

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

 

Toinen esitys torstaina 26.10. klo 19, lippuvaraukset 15.10. mennessä.

Tervetuloa tunnelmalliseen Aleksanterin teatteriin!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Yhteistyössä