Toukokuun kuukausitapaaminen – Kartanohistoriaa ja Hyvinvointia

Naisten Pankin Varsinais-Suomen toukokuun kuukausitapaamisessa 6.5.2015 klo 18.00 sukellamme Nautelan kartanon historiaan ja nykypäivään ihanassa toukokuun illassa sekä saamme apua arjessa jaksamiseen ravintolisistä, sairaanhoitaja-psykoterapeutti Päivyt Suhosen esityksen avulla.

Tapaamisessa on tarjolla pieni suolainen ja makea pala kahvin tai teen kera hintaan 10 euroa.

Ilmoittaudu viimeistään 4.5. mennessä turku@naistenpankki.fi

Tilaisuudessa on mahdollista ostaa Naisten Pankin kahvia ja Naisten Pankin keittokirjoja. Varaathan käteistä rahaa mukaasi.
Tervetuloa!

Nautelan kartano

Tilan historiasta ja omistajaluettelosta löytyvät ensimmäiset merkinnät jo vuodelta 1412. Päärakennuksen vanhin osa on rakennettu vuonna 1762. Päärakennusta ympäröi yli 100-vuotias puisto. Tilalla on aistittavissa aito maaseudun rauha.

Viehättävä juhlatila ja inspiroiva kokousympäristö
Nautelan Kartano sopii monenlaiseen kokoontumiseen. Kartanossa onkin vuosien varrella nähty monipuolisia tapahtumia – häitä, kastajaisia, sukujuhlia ja yritys- sekä yhdistyskokouksia.
Nautelan Kartano on juhlatila luonnon helmassa.
https://www.nautelankartano.fi/

Lisäksi sairaanhoitaja-psykoterapeutti Päivyt Suhonen antaa meille avaimia arjessa jaksamiseen ravintolisien avulla.

Päivyt kertoo:

”Olen itse saanut tutustua Fitline-tuotteisiin ja saanut niistä selkeästi apua arjessa jaksamiseen. Olen vuosia kokenut olleeni väsynyt ja ylipainoinen. Mitkään vitamiinivalmisteet eivät auttaneet minua aiemmin tervehtymään. Lääkäriin mennessä aina vaan tuli lisää diagnooseja ja reseptejä, mutta vaivat eivät hävinneet. Siinä vaiheessa olin valmis kokeilemaan mitä vain. Niinpä lähdin rohkeasti kokeilemaan Fitline-tuotteita ja yllätyin todella niiden vaikutuksesta.. Fitline-tuotteiden ansiosta tunnen nyt olevani aivan eri ihminen. Tämän johdosta haluan kertoa näistä kaikille kiinnostuneille ja myös epäilijöille.

Jokainen meistä tietää kokonaisvaltaisen terveyden tärkeyden ja jokainen haluaa pysyä arjessa mahdollisimman virkeänä ja tasapainoisena. Tiedämme, että terveyden perusta alkaa aina ravinnosta. Onko elimistömme siinä kunnossa, että ravintoaineet todella pääsevät imeytymään?

Ravintolisillä (mm. Fitline-tuotteilla) pyritään tukemaan normaalia ravintoa, ylläpitämään terveyttä, edistämään hyvinvointia, tasapainottamaan hormoni- ja insuliinituotantoa, lisäämään vastustuskykyä, sekä lievittämään ja jopa korjaamaan elimistön häiriötiloja. Nämä ravintolisät eivät ole lääkkeitä, eivätkä keinotekoisia vitamiineja, nämä ovat kasviuutepohjaisia ravintolisiä. Sairauksia ei paranneta näillä, mutta oireita voidaan ehkä helpottaa, kun saamme suoliston kuntoon ja ravintoaineet imeytymään.