Tule kävelyretkelle Tikkurilan jokimaisemiin

Tule Naisten Pankki Helsingin lokakuiselle kimppakävelylle Vantaalle. Kohteemme on Keravanjokivarsi Tikkurilassa.

Tapaamme Tiedekeskus Heurekan edessä torstaina 15. lokakuuta kello 15. Noin kolmen kilometrin kävelyreitillä pääsemme ihastelemaan Keravanjokivarren syksyistä luontoa, tutustumaan historiallisiin kohteisiin ja reippailemaan mukavassa seurassa. Lenkin jälkeen Vernissan Charlotta-kahvilassa voi nauttia virvokkeita, tutustua ja jatkaa jutustelua.

Keravanjoen varren kävelyreittejä voit seurata mobiililaitteella. Löydät reitit Vantaan kaupunginmuseon sivuilta. Katso kohta Vantaan historialliset jokikävelyt.

Ilmoittaudu 13.10. mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi ja kirjoita viestin aiheeksi Jokikävely. Osallistuminen on maksutonta, mutta voit lahjoittaa Kävele Naiselle Ammatti -kampanjaan esimerkiksi 10 euroa (30 eurolla nainen saa mahdollisuuden ammattiin). Ilmoittauduttuasi saat vastausviestissä linkin verkkomaksuun tai voit samantien tehdä lahjoituksesi tässä verkko-osoitteessa tai maksaa MobilePaylla numeroon 41109 (viestiksi omakavely).

Osanottajamäärä on rajoitettu ja jokainen osanottaja huolehtii omalta osaltaan turvavälien säilymisestä!

Heurekaan on helppo tulla: junalla Tikkurilan asemalle tai Puistolan asemalle, josta n. 1 km lämmittelykävely. Auton saat parkkiin Heurekan pysäköintipaikalle ja polkupyörälle löytyy teline Heurekan edestä.

Tervetuloa mukaan Naisten Pankki Helsingin syksyiselle kävelyretkelle!