Tule vierailulle kaupungintaloon

Tervetuloa torstaina 1. lokakuuta kello 16.30  Helsingin kaupungintalolle apulaispormestari Pia Pakarisen vieraaksi.

Naisten Pankki Helsingin vierailulla pääset tutustumaan kaupungintaloon ja kuulet, mitä talossa tapahtuu. Pia Pakarinen – itsekin Naisten Pankin tukija – kertoo kasvatuksen ja koulutuksen toimialan apulaispormestarin työstä ja ajankohtaisista asioista. Aiheeseen voit tutustua etukäteen kaupungin verkkosivuilla www.hel.fi tai googlettamalla Pia Pakarinen. Voit myös miettiä etukäteen kysymyksiä Pialle. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista; vierailumme luonne ei kuitenkaan ole millään lailla poliittinen.

Apulaispormestari tarjoaa kahvit!

Tilaisuus on maksuton, mutta voit lahjoittaa esimerkiksi 15 euroa Naisten Pankin tilille. Ohjeen saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 22.9. osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Ilmoita viestissä koko nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kirjoita viestin aiheeksi Kaupungintalo. Huomaa, että osallistujamäärä on rajoitettu.

Tapaamme Kaupungintalon ala-aulan tapahtumatorilla kello 16.30. Tila on väljä, joten turvavälien pitäminen sujuu.  Jokainen osallistuja huolehtii omalta osaltaan turvavälien säilymisestä. Maskin käyttöä suositellaan, mutta ei vaadita. Kaupungintalo löytyy Kauppatorin reunalta osoitteesta Pohjoisesplanadi 11-13.

Vierailu toteutetaan koronan sallimissa rajoissa ja jos järjestelyissä tapahtuu muutoksia, viestimme niistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

PS. Jos sinulla on Naisten Pankin paita, olisi hienoa, jos pukisit sen päällesi tähän tilaisuuteen!

Kuvat: Helsingin kaupunki