Tyttöjen ilta 10.10.

Tule kuulemaan naisten ja tyttöjen asemasta Kongossa.

Tyttöjen päivän kunniaksi Naisten Pankin nuorten aikuisten ryhmä Next Generation järjestää Tyttöjen illan lauantaina 10.10. Tapahtuman aikana pääset kuulemaan toimittaja Katja Hedbergin vaikuttavan esityksen naisten ja tyttöjen asemasta Kongossa.

Kummallinen Kongo

Kummallinen Kongo on toimittaja Katja Hedbergin ja valokuvaaja Jukka Gröndahlin kuvakertomus kongolaisten tyttöjen matkasta kohti itsenäistä ja täysvaltaista elämää. Vaikuttavat valokuvat ja koskettavat tarinat piirtävät kuvan vahvoista nuorista naisista, jotka ovat kohdanneet Kongon sisällissodan julmuudet, mutta päättäneet määrätietoisesti jatkaa elämäänsä kohti parempaa huomista. Monille tytöistä uuden alun on tarjonnut Naisten Pankin rahoittama ammattikoulutus.

Tule mukaan tapahtumaan kuulemaan kummallisesta Kongosta sekä keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä. Tule, näe, koe –vaikutu ja ole valmis vaikuttamaan!

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu heti mukaan: nextgeneration@naistenpankki.fi 

Tapahtuma on osa 9.- 10.10. Eurooppasalissa järjestettävää eurooppalaisen kehitysyhteistyön teemavuoden tapahtumasarjaa. Lisätietoja tapahtumasarjasta >>