Unohtumaton Uganda 27.9.2018 klo 18

Mitä tapahtuu kun Naisten Pankki tulee kylään? Tervetuloa Uganda-iltaan kuulemaan ja keskustelemaan millaisia kokemuksia Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen keräsi vapaaehtoismatkaltaan Ugandaan. Reetta kertoo myös tämän hetken Ugandan hankkeista ja niihin osallistuvista naisista. 

Ugandan hankkeessa tuetaan naisten pienyrittäjyyttä säästö- ja lainaryhmillä sekä yrittäjyyskoulutuksella. Naisten Pankki on toiminut maassa perustamisvuodestaan 2007 alkaen. Näinä vuosina hankkeissa mukana on lähes 3500 ugandalaista.
Reetta Meriläinen teki pitkän uran toimittajana ja Helsingin sanomien päätoimittajana. Erityisesti aloittavien naisyrittäjien tukeminen on hänen sydäntään lähellä.

Tilaisuuden tarkoituksena on tietoisuuden lisäämisen ohella tukea naisten kouluttautumista ammattiin ja omaehtoisen elämään. Toivomme, että osallistut lahjoittamalla Ammatin (30€) tai minkä tahansa sinulle sopivaksi katsomasi summan. Kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita! Tilaisuudessa voit lahjoittaa käteisellä Naisten Pankin keräyslippaaseen. Vapaaehtoisen lahjoituksen voit tehdä myös etukäteen internetissä: www.naistenpankki.fi/lahjoita/

Halutessasi voit ostaa tapahtuman yhteydessä Naisten Pankin tuotteita, kuten heijastimia, parkkikiekkoja, kirjanmerkkejä ja kortteja.

Uganda-ilta järjestetään torstaina 27.9. H2O ravintolassa Kalevan tiloissa Solistinkatu 4. Ovet aukeavat klo 18. Virallinen osuus alkaa klo 18.15, jonka jälkeen on varattu reilusti aikaa myös kysymyksille ja keskusteluille. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua myös Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän toimintaan. Kahvitarjoilu. Tilaisuus päättyy klo 20.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tiistaihin 25.9.2018 klo 12:00 mennessä osoitteeseen oulu@naistenpankki.fi. Ilmoitathan erikoisruokavalion ilmoittautuessasi.

Lämpimästi tervetuloa!