Uutisia Ugandasta – Naisten Pankki Ugandassa

Mitä Naisten Pankki tekee Ugandassa? Mitä Naisten Pankin tukemille ugandalaisnaisille kuuluu? Miten sinä voit tukea Ugandan naisia?

Naisten Pankin vapaaehtoiset kävivät helmikuussa omakustanteisella matkalla tutustumassa Naisten Pankin työhön Ugandassa. Naisten Pankki tukee yhteensä 39 naisryhmää pohjoisen Ugandan köyhissä maaseutukylissä.

Vapaaehtoiset vierailivat kahdeksassa kylässä, joiden naiset ovat saaneet Naisten Pankin tukemaa koulutusta muun muassa viljelytekniikoista, yrittäjyydestä ja naisten oikeuksista. Koulutuksen avulla naiset ovat pystyneet viljelemään tehokkaammin, saaneet useamman lapsen kouluun ja perustaneet pieniä yrityksiä. Aywerin kylässä naiset palkkasivat säästöillään itselleen opettajan, sillä suurin osa ryhmän naisista ei osannut lukea ja kirjoittaa.
Tule kuulemaan lisää onnistumisista, siitä miten koulutus on muuttanut naisten, heidän lastensa ja koko yhteisön elämää!

OHJELMA:
17:00 Tervetulosanat, Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja ja Uganda-matkalainen Reetta Meriläinen
n. 17:15 Kuulumisia, kuvia ja kertomuksia Ugandasta, Naisten Pankin vapaaehtoiset
18:30 Kahvia ja vapaata keskustelua.

Tilaisuudessa on myynnissä ugandalaisia koruja ja muita tuotteita Naisten Pankin hyväksi.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 13.3. mennessä osoitteeseen paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi.

Olet tervetullut tilaisuuteen vaikka et olisikaan ehtinyt ilmoittautua. Ilta on mielenkiintoinen ja tilaa kuulijoille riittää!

Kiitos Borenius Asianajotoimisto Oy tilaisuuden tukemisesta!