Uutuuskomedia – Stockmann Yard to 19.11.2015

Tässä komediassa on farssin piirteitä, sirkustunnelmaa ja eläimellisiä hahmoja sekä baletin siroutta ja oopperan mahtipontisuutta. Sitä kaikkeahan se on – tämä Pohjoismaiden suurin tavaratalo.

Uutuuskomedia Stockmann Yard paljastaa, mitä Suomen tunnetuimman luksustavaratalon uumenissa todella tapahtuu. Sen, mitä Stockmannin kellon alla on tapahtunut tai mitä neljännen kerroksen kala-altaassa on uitettu.

Esitys tutustuttaa yleisön Helsingin tavaratalon mielettömimpään ja salaisimpaan osastoon – legendaariseen etsiväosasto Stockmann Yardiin, jonka tarkoituksena on selvittää tavaratalon varjelluimmat salaisuudet. Luvassa on tuttuja naamoja, todellisia tapahtumia ja naurettavia tilanteita – vinksahtaneesti muisteltuna.
Rooleissa: Teemu Aromaa, Kalle Lamberg ja Elina Hietala
Ohjaus: Liisa Mustonen – Käsikirjoitus: Antto Terras – Dramatisointi: Virpi Haatainen – Pukusuunnittelu: Anniina Kuula – Maskeerauksen ja naamioinnin suunnittelu: Minna Pilvinen

Liput 40,00 €, josta 9,00 € Naisten Pankille.

Lippujen varaus su 25.10. mennessä paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi
 maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille
FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi. Käytä maksaessasi viitenumeroa 1067.

Lippujen lunastus – 
Voit lunastaa liput nimelläsi esityspäivänä 19.11. Aleksanterin teatterin lippukassasta 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä.
Ovet aulaan avataan klo 18.

 

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoon ravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Salapoliisikulttuuria Aleksanterin teatterissa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

 

aleksanterinteatteri_logo