ESITYS PERUUTETTU Valehtelijan peruukki KOM-teatterissa

Esitys siirtyi lokakuulle, mutta saimme tiedon, että koronarajoitusten vuoksi emme mahdukaan mukaan tähän näytökseen. Otamme yhteyttä kaikkiin lipun lunastaneisiin.

Kymmenen vuotta sitten KOM-teatterissa sai ensi-iltansa Odotus-esitys, joka oli elämänkerrallinen teos Pirkko Saisiosta ja Marja Packalénista. Odotusten tekijöiden uusi dokumentaarinen teos, Valehtelijan peruukki, on esitys muistamisesta ja minuksi tulemisesta. Valehtelijan peruukissa Saisio ja Packalén näyttelevät oman elämänsä tilanteita, ihmissuhteiden käännekohtia, ammatillisia kömmähdyksiä, itsehäpäisyn hetkiä, hurmioitumisen tiloja ja elämän pyhyyden kokemuksia.
Pirkko Saisio ja Marja Packalén ovat Valehtelijan peruukissa kymmenen vuotta lähempänä kuolemaa kuin he olivat Odotuksessa. Mitä ikääntyminen ja se, että rajan takana alkaa kohta olla enemmän tuttuja kuin rajan tällä puolella, ovat henkilöillemme tehneet?

Lipun hinta on 35 euroa, josta 7 euroa Naisten Pankille.

Naisten Pankin lippukiintiö täynnä. Pahoittelut, jos et ehtinyt tehdä varausta. Koko esitys on loppuunmyyty.

Varaathan liput mahdollisimman pian tai viimeistään  20.2.2020 mennessä lähettämällä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi.
Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, jonka jälkeen maksa liput Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27.  Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1407, kiitos. Näin varmistat paikkasi parhaiten. Lippukiintiö on rajallinen ja esitys erittäin suosittu, joten pidäthän kiirettä.

Liput jaetaan esityspäivänä 28.4 klo 18.30-18.45 teatterin eteisaulassa. Paikat ovat numeroimattomia, joten tulethan ajoissa.

 

Tervetuloa!

Naisten Pankki Helsinki