Vallila Interiors -yhteistyön lanseeraus

Vahvat naiset, kauniit kuosit. Vallilan ja Naisten Pankin yhteinen
kangasmallisto lanseerataan Naisten Päivänä 8.3.2013

Tervetuloa Vallilaan nauttimaan kansainvälisestä naistenpäivästä voimaannuttavassa seurassa. Vallila ja Naisten Pankki esittelevät yhteisen kangasmallistonsa, jonka myyntituotoilla kerätään varoja Naisten Pankin toimintaan. Kuosit ovat kauniita, vahvoja ja mielenkiintoisia – kuin naiset itse. Lavalle astuu energisiä puhujia, joiden sanat eivät jätä kylmäksi.

Naisten Pankki on vapaaehtoisyhteisö, joka toimii kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Tällä hetkelläPohjois-Kivun maakunnassa Kongon itäosissa on käynnissä Naisten Pankin rahoittama hanke, joka auttaa sodan ja konfliktin keskellä kasvaneiden nuorten matkaa kohti itsenäistä ja vastuullista elämää. Hanke on hyödyttänyt eri tavoin noin 1000 ihmistä vuosittain. Tilaisuudessa kuulemme kaksivuotisen vankeuden Kongon sodan aikana kokenutta Deborah Funmi Mupapaa.

Lisäksi Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Ritva Ohmeroluoma kertoo vapaaehtoisverkoston tulevista suunnitelmista ja siitä, mitä on jo saatu aikaan. Vallilan ja Naisten Pankin yhteistyömalliston myyntituotoilla kerätään varoja Naisten Pankin toimintaan.

Tule paikalle inspiroitumaan ja ihastumaan uusista kankaista ja tärkeistä sanoista.Iltapäivää Vallilassa emännöivät Naisten Pankin Sari Meller ja Laura Isotalo sekä Vallilan Anne Berner.

Kysy lisää tai ilmoita itsesi mukaan sähköpostilla osoitteeseen lotta.lappalainen@vallilainterior.fi

www.vallilainterior.fi
www.naistenpankki.fi