Viestinviejä-koulutus

Haluatko tehdä jotain maailman köyhimpien naisien puolesta? Viihdytkö ihmisten parissa ja tykkäät jutella tärkeistä asioista heidän kanssaan?  Jos vastauksesi on KYLLÄ, uskon, että sinussa on Viestinviejän aineksia!

Naisten Pankin tunnettuus ja suosio kasvaa kovaa vauhtia ja tästä olemme hyvin iloisia! Tarvitsemme apuanne tiedon levittämisessä entisestään tästä tärkeästä asiasta.

Viestinviejät ovat aktiiveja, jotka levittävät tietoa Naisten Pankista luennoimalla siitä yhdistyksille, seuroille, yrityksille, omille verkostoille ja ystäville. Viestinviejillä on mahdollisuus auttaa ja osallistua niihin tilaisuuksiin missä Naisten Pankki on mukana.

Viestinviejät saavat kahden illan koulutuksen.  Ensimmäisen osan jälkeen Viestinviejät saavat mukaansa perustietopaketin ja toisen osan jälkeen Viestinviejän kattavan materiaalipaketin. Tietokassi kädessä Viestinviejät voivat lähteä levittämään tietoa Naisten Pankista.

Olet lämpimästi tervetullut ensimmäiseen Viestinviejä-koulutusiltaan torstaina 29.4.2010 klo 17.30 – 20.00. Koulutus pidetään Ulkoministeriössä, osoite: Kanavakatu 3 C. Kahvitarjoilu.

Koulutuksen toinen, syventävä osa on syyskuussa.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Marjo Tapojärvelle, info.naistenpankki@gmail.com, viimeistään 23.4.2010.

Lisätietoja antaa Kirkon Ulkomaanavun vapaaehtoistyön suunnittelija Kaarina Määttä, kaarina.maatta(at)kirkonulkomaanapu.fi, p. 040 704 6726.