Yhdestoista hetki Kansallisteatterissa 27.9. klo 19

Yhdestoista hetki on tarina demokratiasta, yhdessä elämisen tavasta, joka on katoamassa ulottuviltamme juuri, kun olimme alkaneet pitää sitä itsestään selvänä. Se on esitys tästä ajasta, mutta myös tulevaisuudesta – kertomus meistä ja siitä, kuinka meille käy.

Lippujen hinnasta ohjataan 9 €/lippu Naisten Pankin toimintaan.

Yhdestoista hetki on jatkoa vuoden 2014 parhaana esityksenä palkitulle näytelmälle Neljäs tie. Samalla se on Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän Kansallisteatterille kirjoittaman demokratia-trilogian toinen osa. Esitys yhdistelee dokumenttiteatteria, musiikkia ja kuvallista ilmaisua ainutlaatuisella tavalla. Se on samaan aikaan farssi ja tragedia – ennennäkemätön musiikillinen iltama ja näyttämöllisten näkyjen sinfonia.

Rooleissa Katariina Kaitue, Jani Karvinen, Markku Maalismaa, Sari Mällinen, Cécile Orblin, Jukka-Pekka Palo, Annika Poijärvi, Antti Pääkkönen, Anna-Riikka Rajanen, Timo Tuominen, Juha Varis ja Vesa Vierikko

Lippujen hinta, varaus ja vahvistus

Lipun hinta on 39 euroa, josta 9 euroa ohjataan Naisten Pankille.

Varaa liput lähettämällä viesti 26.8.2019 mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi.
Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Lippukiintiö on rajallinen, joten pidäthän kiirettä.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi parhaiten. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1407, kiitos.

Liput jaetaan esityspäivänä 27.9 klo 18.15-18.45 teatterin eteisaulassa.

Esityksen kesto 2 tuntia 25 minuuttia.

 

Tervetuloa rahan, vallan ja demokratian maailmaan!

Naisten Pankki
Helsinki

Artikkelikuva: Kansallisteatteri

 

Yhteistyössä