Yhtä matkaa -näytelmä Suomen Kansallisteatterissa ke 8.5.

Tervetuloa katsomaan Suomen Kansallisteatterin näytelmää Yhtä matkaa Naisten Pankin kanssa!

Vanha nainen (Seela Sella) ja keski-ikäinen mies (Puntti Valtonen) kohtaavat junassa. Toinen on matkalla häihin, toinen hautajaisiin. Toinen haluaa keskustella, toinen on torjuva. Pitkän matkan mittaan ennakkoluulot haihtuvat ja vastarinta murenee.

Kahden ihmisen elämäntragediat purkautuvat tarinoiksi, joiden kautta toisilleen vieraat matkakumppanit löytävät tien ennakkoluulojensa ryteikön läpi. Keski-ikäinen voi vielä ummistaa silmänsä ihmiselämän rajallisuudelta, mutta vanha jo tietää kuolevansa. Kauemmin elänyt ihminen näkee maailman toisin kuin myöhemmin syntynyt.

Kaikki ei ole nyt paremmin kuin ennen ‒ eikä kaikki ollut ennen paremmin kuin nyt. Kun joukkoja kootaan aatteiden taakse, rajat ovat ehdottomat, mutta kun kaksi ihmistä kohtaa kasvotusten, asiat näyttäytyvät mutkikkaampina ja mielenkiintoisempina. Se ihminen, jota emme halua tuntea, voisikin olla paras ystävämme.

Poikkeuksellista reittiä kulkevaa matkaa ja sen yllättäviä käänteitä ohjailee ja kommentoi kaikkitietävä, mystinen konduktööri (Safka Pekkonen). Tapahtumia myötäilevä laulu taivaltaa läpi esityksen pohtien matkustamista ja elämää

Tervetuloa mukaan Naisten Pankin kanssa

Lipun hinta on 38 euroa, josta 9 euroa Naisten Pankille. Varaa liput lähettämällä viestiä 8.4.2019 mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi.

Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsingin tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi parhaiten. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1407, kiitos.

Lippujen jako

Liput jaetaan esityspäivänä 8.5 klo 18.15-18.45 teatterin eteisaulassa.  Lippukiintiö on rajallinen, joten pidäthän kiirettä. Esitysksen kesto 2 tuntia 5 minuuttia.

Tervetuloa mukaan!

Naisten Pankki
Helsinki