Miksi naiset? -paneeli. Sukupuolella on väliä, kun halutaan nousta köyhyydestä

Naisten Pankin Syyspäivillä järjestettävässä paneelikeskustelussa pureudutaan tasa-arvokysymyksiin, ja keskustellaan siitä, miksi juuri kehitysmaiden naisia pitäisi tukea

Naisten Pankin valtakunnalliset Syyspäivät järjestetään Hämeenlinnassa 3. – 4.10.2015 Poltinahon seurakuntakeskuksessa. Mukana järjestelyissä on suuri joukko Hämeenlinnan Naisten Pankin vapaaehtoisia.

Sunnuntaina Syyspäivien yhteydessä järjestetään kaikille avoin paneelikeskustelu. Paneelin aiheena on ”Miksi naiset? Sukupuolella on väliä, kun halutaan nousta köyhyydestä.”

Tyttöjen ja naisten koulutus on tutkitusti parhaita keinoja köyhyyden torjumiseen. Miksi on fiksua tukea naisia ja nimenomaan kehitysmaiden naisia? Miten tuetaan naisia diskriminoimatta miehiä? Mitä opittavaa meillä on kehitysmaiden naisilta? Liittyykö tasa-arvoon ansoja?

Muun muassa näistä kysymyksistä keskustellaan Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtajan, toimittaja Reetta Meriläisen johdolla. Panelisteina ovat Somalian presidenttiehdokas Fadumo Dayib, Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio, Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen sekä kansanedustaja Ozan Yanar.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus ostaa Naisten Pankin tuotteita, ja siellä järjestetään kahvitarjoilu Naisten Pankin hyväksi.

Miksi naiset?

Sukupuolella on väliä, kun halutaan nousta köyhyydestä

Naisten Pankin paneelikeskustelu 4.10.2015 klo 14:00-15:30

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, 13130 Hämeenlinna

Lisätiedot Päivi Aikasalo, Hämeenlinnan Naisten Pankki, 040 8373828

Panelistit_yhdessa

Panelisteina ovat Somalian presidenttiehdokas Fadumo Dayib (vas.), kansanedustaja Ozan Yanar, Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio ja Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen.