Kävele Naiselle Ammatti 2019

Vuonna 2019 kävellään naisille Ammatteja jo kymmenettä kertaa! Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumia järjestetään 6.–15.9.2019 ja juhlat huipentuvat sunnuntaina 15.9.

Näin voit osallistua:

Kävele Naiselle Ammatti on Naisten Pankin vuoden suurin hyväntekeväisyystapahtuma. Lämpimästi tervetuloa mukaan 10-vuotisjuhlavuoteen!

  • Osallistu kävely -tai hyvinvointitapahtumaan (lista alla)
  • Tee lahjoitus kampanjaan.
  • Järjestä oma tapahtumasi.
  • Tee Omakävely yksin tai omalla porukalla.

Tapahtumiin osallistuvien kävelijöiden lahjoituksilla tuetaan naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit tehdä Naisten Pankin Ammattia (30 €) vastaavan lahjoituksen tai lahjoittaa sinulle sopivan summan. Mitä enemmän lahjoituksia, sitä enemmän keräämme Ammatteja!

Alla olevilla paikkakunnilla järjestetään vuonna 2019 Kävele Naiselle Ammatti –tapahtuma. Jokaisella paikkakunnalla on omanlaisensa tapahtumaohjelma ja reitti, joten tutustu paikkakuntasi KNA-sivuun. Valitse allaolevasta listasta paikkakuntasi, niin pääset ilmoittautumaan ja lahjoittamaan. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole kävelytapahtumaa, voit tehdä Oman Kävelyn tai tulla tapahtumajärjestäjäksi.

Tee hyvää itsellesi ja muille – ilmoittaudu heti!

Ilmoittaudu ja lahjoita  >>

Jos et tällä kertaa pääse mukaan kävelytapahtumaan, voit tehdä lahjoituksen tästä:

Haluan vain tehdä lahjoituksen >>

Vuonna 2019 kävellään yhdessä seuraavilla paikkakunnilla:

Suomessa

(listaa päivitetään jatkuvasti)

Akaa, Alahärmä, Asikkala, EnoEnontekiö, Espoo (Haukilahti), Espoo (Karakallio), Espoo (Suvela), HaapavesiHeinola, Heinävesi, Helsinki, Helsinki (Haaga), Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Inari, Isojoki, Joensuu, Joensuu (Hammaslahti)Jyväskylä, Järvenpää, Kalajoki, KaskinenKauhajoki, Kauniainen, Kemi, Kirkkonummi, Kirkkonummi(Porkkala), Kiuruvesi, KokemäkiKokkola, Kontiolahti, Kotka, Kouvola, Kuopio, KälviäLahti, Lieksa, LohjaLoviisa, Nauvo, Nokia, Nurmes, Oulu, Outokumpu, Pieksämäki, Pietarsaari, Pori, PorvooPyhäranta, Rautalampi, Rovaniemi, Saarijärvi, Savonlinna, Seinäjoki (Ylistaro), Siilinjärvi, Sipoo, Somero, Suonenjoki, Tampere, Turku, UusikaupunkiVaasa, Valkeakoski, Valtimo, Vantaa (Hakunila), Vantaa (Korso)Vantaa (Länsi-Vantaa), VarkausYlitornio, Ylivieska, Äänekoski

Ulkomailla

(listaa päivitetään jatkuvasti)

Berliini (GER), Bielefeld (GER), Braunschweig (GER), Bremen (GER), Dresden (GER), Dubrovnik (CRO), Düsseldorf (GER), Frankfurt (GER), Fuengirola (ESP), Hamburg (GER), Karlsruhe (GER), Leipzig (GER), Lübeck (GER), Münster (GER), Rhein-Neckar (GER), Ródos (GRE), Stuttgart (GER), Tervuren (BEL), Torre del Mar (ESP), Trebinje (BA), Wien (AU)Zagreb (CRO)

Juhlavuoden kunniaksi perinteisen kävelytapahtuman lisäksi voit myös liikkua naiselle Ammatin monin erilaisin tavoin yrittäjien järjestämissä hyvinvointitapahtumissa:

Barreile Naiselle Ammatti Pilates Viikissä (Helsinki)
Joogaa Naiselle Ammatti (Helsinki)
Joogaa Naiselle Ammatti (Järvenpää)
Liiku Naiselle Ammatti Eira Open Air -kuntosalilla (Helsinki)
Lenkkeile koirien kanssa naiselle Ammatti (Helsinki)
Lenkkeile koirien kanssa naiselle Ammatti (Porvoo)

Järjestä Oma Kävely

Jos et pääse osallistumaan Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumaan, voit järjestää Oman Kävelyn. Viime vuonna Oma Kävelyjä järjestettiin ulkomaita myöten! Valitse ilmoittautumisen yhteydessä Kävelyn paikkakunnaksi ”muu” ja kirjoita avoimeen kenttään ”Oma Kävely” ja kävelypaikka. Ilmoittautumisen jälkeen sinut ohjataan lahjoitussivulle. Lue lisää Oma kävelystä >>

Tule tapahtumajärjestäjäksi

Mikäli paikkakunnallasi ei ole kävelytapahtumaa, voit myös järjestää sellaisen itse. Tapahtuma voi olla aivan järjestäjiensä näköinen ja liikkua voi teille mieleisellä tavalla: naisille voi vaeltaa, pyörillä, juosta tai vaikka joogata Ammatteja! Tukea saa valtakunnallisen tiimin vetäjiltä sekä Naisten Pankin toimistolta. Ilmoita itsesi järjestäjäksi täällä!

Yritys, lähde Hyväntekijä-kumppaniksi

Yritykset voivat myös kannustaa työntekijöitään liikunnallisiin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumiin ympäri Suomen ja lahjoittaa Ammatteja henkilöstön puolesta. Yritykset voivat myös lähteä mukaan tapahtuman Hyväntekijä-kumppaneiksi.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla keräämme lahjoituksia kehitysmaiden naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Varat kerätään ilmoittautumislahjoituksen muodossa, joka vastaa yhtä Ammattia (30 eur/kävelijä). Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille: ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä – vastaamme mielellämme:

Kävele Naiselle Ammatti -tiimivetäjät:

Kati Raassina raassinakati@gmail.com, 040 4822 960
Kristiina Ylikunnari kristiina.ylikunnari@gmail.com, 050 5580 114

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

Kävele Naiselle Ammatti -sponsorikumppani viime vuoden tapaan on tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO.