Kävele Naiselle Ammatti 2019

Vuonna 2019 KNA -tapahtuma järjestetään kymmenettä kertaa eli on vuorossa KNA juhlavuosi! Tapahtumia järjestetään 6.–15.9.2019 välisellä ajalla ja juhlat huipentuvat sunnuntaina 15.9.

Vuoden 2019 Kävele Naiselle Ammatti järjestetään 6.-15.9.2019 välisenä aikana. Seuraamalla tätä sivua saat lisätietoja osallistuvista paikkakunnista, juhlavuoden suunnitelmista sekä mahdollisuuden ilmottautua tapahtumajärjestäjäksi tai kävelijäksi. KNA10-tapahtumia järjestetään kymmenillä paikkakunnilla Suomessa ja ulkomailla tuhansien kävelijöiden voimin. Lahjoituksilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa.

Tämän vuoden paikkakunnat listataan alle ja listaa päivitetään jatkuvasti.

Ilmoittaudu mukaan >>

Suomessa (listaa päivitetään jatkuvasti)

Helsinki
Hämeenlinna
Loviisa
Joensuu
Järvenpää
Nauvo
Valkeakoski
Turku

Ulkomailla (listaa päivitetään jatkuvasti)

Dubrovnik
Rodos

Kävellä voi myös milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Lue lisää Oma Kävelystä.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla keräämme lahjoituksia kehitysmaiden naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Varat kerätään ilmoittautumislahjoituksen muodossa, joka vastaa yhtä Ammattia (30 eur/kävelijä). Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille: ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Yritys, lähde Hyväntekijä-kumppaniksi!

Yritykset voivat myös kannustaa työntekijöitään liikunnallisiin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumiin ympäri Suomen ja lahjoittaa Ammatteja henkilöstön puolesta. Yritykset voivat myös lähteä mukaan tapahtuman Hyväntekijä-kumppaneiksi.

Lisätietoa Hyväntekijä-kumppanuudesta saat Heidi Hietalalta heidi.hietala(at)naistenpankki.fi

Kysyttävää?

Ota yhteyttä – vastaamme mielellämme:

Kävele Naiselle Ammatti -tiimivetäjät:

Kati Raassina kati.raassina@sanoma.com, 040 4822 960

Kristiina Ylikunnari kristiina.ylikunnari@gmail.com, 050 5580 114

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

Haluan tehdä lahjoituksen >>

 

Kävele Naiselle Ammatti 2018 -tapahtuman valtakunnallisena sponsorina toimi tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO.