Kävele Naiselle Ammatti 2019

Vuonna 2019 kävellään naisille Ammatteja jo kymmenettä kertaa! Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumia järjestetään 6.–15.9.2019 ja juhlat huipentuvat sunnuntaina 15.9.

Kävele Naiselle Ammatti viettää juhlavuottaan 6.-15.9.2019 välisenä aikana. KNA10-tapahtuma saa liikkeelle tuhannet kävelijät kymmenillä paikkakunnilla Suomessa ja ulkomailla. Lahjoituksilla tuetaan kehitysmaiden naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa. Seuraamalla tätä sivua saat lisätietoja osallistuvista paikkakunnista, juhlavuoden suunnitelmista sekä mahdollisuuden ilmottautua tapahtumajärjestäjäksi tai kävelijäksi. Tämän vuoden paikkakunnat listataan alle ja listaa päivitetään jatkuvasti.

Tee hyvää itsellesi ja muille – ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan >>

Suomessa (listaa päivitetään jatkuvasti)

Espoo (Haukilahti)
Helsinki
Hämeenlinna
Imatra
Joensuu
Kauhajoki
Kirkkonummi
Kemi
Järvenpää
Lieksa
Loviisa
Nauvo
Turku
Saarijärvi
Savonlinna
Siilijärvi
Vaasa
Valkeakoski

Ulkomailla (listaa päivitetään jatkuvasti)

Dubrovnik (CRO)
München (GER)
Rodos (ESP)
Torre del Mar (ESP)

Kävellä voi myös milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Lue lisää Oma Kävelystä.

Mihin kerätyt varat käytetään?

Tapahtuman avulla keräämme lahjoituksia kehitysmaiden naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Varat kerätään ilmoittautumislahjoituksen muodossa, joka vastaa yhtä Ammattia (30 eur/kävelijä). Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille: ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat.

Yritys, lähde Hyväntekijä-kumppaniksi!

Yritykset voivat myös kannustaa työntekijöitään liikunnallisiin Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumiin ympäri Suomen ja lahjoittaa Ammatteja henkilöstön puolesta. Yritykset voivat myös lähteä mukaan tapahtuman Hyväntekijä-kumppaneiksi.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä – vastaamme mielellämme:

Kävele Naiselle Ammatti -tiimivetäjät:

Kati Raassina kati.raassina@sanoma.com, 040 4822 960
Kristiina Ylikunnari kristiina.ylikunnari@gmail.com, 050 5580 114

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

Haluan tehdä lahjoituksen >>

 

Tässä vaiheessa vahvistettu Kävele Naiselle Ammatti -sponsorikumppani viime vuoden tapaan on tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava BDO.