Helmiä ja Kuohuvaa -ilta

Tule kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita helmistä - aidoista ja viljellyistä! Tiedätkö mistä kuplat tulevat? Ja mikä erottaa kuohuviinin samppanjasta? Näistä asioista puhutaan suositussa Helmiä ja Kuohuvaa -illassa.

Tapahtumassa yrittäjä Liisa Rantakari-Elliott kertoo helmistä ja samppanjan historiasta, valmistuksesta, erilaisista laaduista ja oikeaoppisesta tarjoilusta. Tarinoiden jälkeen avautuu ovi Showroomiin, jossa on esillä kauniita helmikoruja – juuri sopivia lahjoja kevään valmistujaisiin tai itselle.

Esittelyssä ovat myös Naisten Pankin hyväksi myytävät ELLEN-helmirannekoru ja ELLEN-helmikaulakoru, joiden myynnistä House of Elliott lahjoittaa 50 % Naisten Pankille.

Osallistumismaksu 20 €/henkilö maksetaan paikan päällä. Maksuun sisältyy lasi kuohuvaa ja pientä suolaista. House of Elliott lahjoittaa osalistumismaksusta 15% sekä tilaisuuden myynnistä 20% Naisten Pankille.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu pian mutta viimeistään 19.5. mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi