Minna Canth 175 -ilta Kansallisteatterissa ke 27.3.

Miksi juhlia Minna Canthia, jonka syntymästä on kulunut 175 vuotta? Kuka oli nainen, joka ensimmäisenä naisena Suomessa sai oman liputuspäivänkin?

Minna Canthin tunnemme parhaiten näytelmäkirjailijana, mutta hän ehti myös olla paljon muutakin – yrittäjä, tasa-arvon, vähäosaisten ja oikeudenmukaisuuden puolustaja, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tyttöjen koulutuksen edistäjä. Tästä meille kertoo kirja-alan asiantuntija, Naisten Pankin perustajajäsen Leena Majander-Reenpää. Ohjelmassa myös Reetta Meriläisen avaussanat.

Tilaisuus alkaa Kansallisteatterin 2. parven lämpiössä kahvitarjoilulla klo 17. Katamme myös myyntipöydän, jossa Naisten Pankin omien tuotteiden lisäksi on tarjolla seuraavat Gummeruksen julkaisemat kirjat: Minna Maijala, Minna Canth – ihmisen kuvia sekä Minna Rytisalo, Rouva C. Kirjojen hinta on 15€/kpl ja pakettina 25€.

Osallistumismaksu, 20 euroa, sisältää kahvin ja suolaisen piirakkapalan. Sen voit maksaa etukäteen Naisten Pankki Helsingin tilille  FI80 1745 3000 1728 27, viitenumero 1410 tai paikan päällä. Ilmoittautumiset viimeistään 22.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi.

Tervetuloa!

Naisten Pankki
Helsinki

Yhteistyössä: