Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Naisten Pankin kahvi ja tee on nyt Food Market Herkkujen valikoimissa

Saimme Naisten Pankin kahvin ja teen Food Market Herkkujen valikoimiin Naisten päivänä 8.3.2019. Viethän nyt viestiä eteenpäin mahdollisuudesta ostaa kahvia ja teetä vaikka joka päivä Food Market Herkuissa: Espoon Tapiolassa, Helsingin keskustassa ja Itäkeskuksessa, Tampereella ja Turussa sekä Vantaan Jumbossa. (Itäkeskukseen tuotteet tulevat remontin valmistuttua huhtikuussa)

Kahvin ja teen kampanjointi Food Market Herkuissa jatkuu

Naisten Pankin kahvin ja teen lanseeraus Naisten päivänä oli onnistunut tapahtuma. Kiitos siitä kuuluu kaikille aktiivisille ja innostuneille vapaaehtoisillemme.  Tunnelmat Food Market Herkuissa olivat  mukavat ja kohtasimme paljon toiminnastamme kiinnostuneita asiakkaita. Sekä kahvia että teetä myytiin runsaasti. On tärkeää, että olemme jatkossakin tapaamassa asiakkaita ja kertomassa, miksi kahvia ja teetä kannattaa ostaa. Meidät toivotettiin erittäin lämpimästi tervetulleiksi kaikissa Food Market Herkuissa, joten on jatkossakin helppo tehdä yhteistyötä  – ja sehän jatkuu.

Olemme sopineet jo seuraavan tempauksen 10.5 klo 11-19, silloin neljässä Food Market Herkussa: Espoo, Itis, Helsinki keskusta ja Vantaa. Vapaaehtoisia tarvitaan esittelemään kahvi ja teetä sekä kertomaan kiinnostuneille Naisten Pankin toiminnasta. Ilmoittautua voi jo nyt, kuitenkin viimeistään 30.4 mennessä, Terttu.taurulasnell@gmail.com.

Kahvin paahtaa, pakkaa ja toimittaa Tampereen Kehitysmaakauppa. Jokaisesta myydystä kahvipaketista lahjoitetaan Naisten Pankille kaksi euroa ja teepakkauksesta yksi euro. Kahvipaketin hinta on 9,50 euroa (450 g), teepaketti maksaa 7,50 euroa (100 g). Kahvi on pehmeänmakuista ja tummapaahtoista suodatinkahvia. Tee on mustaa teetä.

Muistathan, että ostamalla kahvia tai teetä teet hyvää kehitysmaiden naisille ja samalla saat itse nauttia pehmeän aromikkaasta kahvista tai teestä! Ja kahvi- tai teepaketti on mieluinen tuliainen.

Tervemenoa ostoksille ja tapaamaan meitä 10.5!