Puumala-Saimaan kaunein-osallistuu KNA:n ensi kertaa 5.7.2020

Puumala osallistuu ensi kertaa Kävelytempaukseen. Messun jälkeen kävellään Särkirantaan, seurakunnan kesäpaikkaan, Saimaan rannalle, jossa kuullaan Naisten Pankin vapaaehtoistoiminnasta.

Aloitetaan Naisten Pankki messulla klo 10.00 Puumalan vanhassa kauniissa, suuressa puukirkossa.Dialogisaarnan pitävät piispa Irja Askola ja rovasti Helena Castren. Messun jälkeen ulkona kerrotaan Naisten Pankista ja vapaaehtoisten toiminnasta. Jakaannutaan pienryhmiin ja kävellään rauhallisesti luonnosta nauttien Särkirantaan, noin 3 km. Siellä tarjoillaan erikseen pakatut eväsleivät, suolaista ja makeaa, kirkkokahvia, teetä ja mehua. Pääsee myös autolla.

Halutessasi voit tukea hauraassa asemassa olevien naisten kouluttautumista ja auttaa koko perhettä paremman elämän alkuun. Voit  lahjoittaa vapaaehtoisen summan keräyslippaaseen tai ilmoittautua tempaukseen: naistenpankki/kävele naiselle ammatti 2020/Puumala. 

Voit myös osallitua Omakävelyyn. Liiku itsellesi mieleisellä tavalla, pyöräillen, meloen, juosten, joogaten, golfaten, suunnistaen, uiden, pelaten, tennis, sulkapallo, frisbee, mölkky yms. mitä ikinä keksit. Voit laitta 1e/kerta jemmaan ja lahjoittaa 30 e eli yhden ammatin verran kun tavoitteesi on täynnä.

Sydämellisesti tervetuloa koko perheen kanssa hyvänmielen tempaukseen. Kiitos Sinulle, että  olet mukana tekemässä tärkeää ja merkityksellistä työtä.

 
Lahjoita naiselle ammatti >>