Sauvosta suurella sydämellä!

Tervetuloa keskiviikkona 21.6. Peimari United ry:n ja Naisten Pankin yhteiseen hyväntekeväisyystapahtumaan Sauvoon! Naisten Ilta alkaa klo 17 naisille suunnatuilla minimessuilla Peimari-Areenalla ja jatkuu jalkapallo-ottelulla klo 18.30.

Lipun hintaan sisältyy pääsy sekä messuille että otteluun. Peruslipun hinta on kahdeksan euroa, ja siihen sisältyy kahden euron lahjoitus Naisten Pankille! Alle seitsenvuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ja neljän euron lipulla sisäänpääsynsä lunastavat 7-17-vuotiaat lapset ja nuoret, opiskelijat, eläkeläiset ja Peimari Unitedin kausikorttilaiset. Näistä lipuista lahjoitetaan euro Naisten Pankille.

Minimessuille myyntipaikan lunastaneet yritykset lahjoittavat kukin Naisten Pankille yhden Ammatin eli 30 euroa. Mukana ovat muun muassa Forever Aloe vera -edustaja (Paimio), HYPOXI studio Turku, Vaatekauppa Pikku Puoti (Sauvo), Vaatekauppa Urban Design (Paimio), KuntoPeimari (Paimio), Aromatica Wellness – Ulla-Maija Grace (Turku). Myös Naisten Pankki on paikalla myymässä omia tukituotteitaan, joten otathan käteistä mukaan! Myynnissä on mm. muistikirjoja, t-paitoja ja kangaskasseja.

Kakkosdivisioonan ottelu Peimari United vs. Tampere United pelataan OP-Hakkispaanalla, jonka katsomossa on Paanan Baari anniskeluoikeuksin sekä Paanan Puffetti, jotka ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja luvassa on hyvä ja lämmin tunnelma kaikenikäisille.

Mikäli haluat viipyä Sauvossa pidempään, kurkkaa VisitSauvo-sivustolta, mitä kaikkea Sauvossa voikaan tehdä.

Tul ten vaa!