Tule nyt esittelemään Naisten Pankin kahvia ja teetä Food Market Herkkuihin

Naistenpankkilaiset ovat jälleen Food Market Herkuissa esittelemässä Naisten Pankin kahvia ja teetä sekä kertomassa miksi niitä kannattaa ostaa. Jokaisesta myydystä kahvipaketista lahjoitetaan Naisten Pankille kaksi euroa ja teepakkauksesta yksi euro. Kahvipaketin hinta on 9,50 euroa (450 g), teepaketti maksaa 7,50 euroa (100 g). Kahvi on pehmeänmakuista, tummapaahtoista suodatinkahvia. Tee on mustaa teetä. Kahvin paahtaa, pakkaa ja toimittaa Tampereen Kehitysmaakauppa.
Seuraava kampanjointi on Itäkeskuksen, Helsingin keskustan Herkussa 12.12 klo 11-17  ja Tapiolan Food Market Herkuissa 13.12. Tarvitsemme muutamia vapaaehtoisia esittelemään tuotteita. Voit esittää toiveesi myymälästä, ajankohdasta ja työvuoron pituudesta. Esittelijöillä ei tarvitse olla muuta kuin iloista mieltä ja aktiivisuutta lähestyä asiakkaita. Työvuorossa on aina kaksi henkilöä, jolloin parina on Naisten Pankin toiminnassa pidempään ollut henkilö, jolta voit oppia tarvittaessa Naisten Pankin toiminnasta. Työvuoroihin tuleville annetaan Naisten Pankin esiliinat, jollei vielä omista Naisten Pankin t-paitaa.
Ilmoitathan myymälä- ja aikatoiveesi 9.12 mennessä s-postilla; terttu.taurulasnell@gmail.com. Vahvistan sinulle työvuorosi 10.12 mennessä.

Tervetuloa mukaan esittelemään ja tapaamaan naistenpankkilaisia!

PS. Mitä jos antaisitkin tänä vuonna Naisten Pankin kahvia tai teetä joulumuistamiseksi.  Ilahduta ystävääsi tai yhteistyökumppaniasi Naisten Pankin tuotteilla ja samalla autat kehitysmaiden naisia saamaan ammatin.