Yrityslahjoitus

Ugandalainen nainen paikallisen naisryhmän kokouksessa

Naisten yrittäjyyden tukeminen on kaikkein kestävin tapa kantaa yritysvastuu globaalissa maailmassa. Yrityksesi on muutoksen eturintamassa, tukemassa naisten yrittäjyyttä Suomea hauraammissa oloissa.

Voitte tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla

Nordea FI63 1745 3000 1321 02
OP FI47 5789 5420 0246 76

Tai ottamalla yhteyttä lahjoittajapalveluumme: naistenpankki@kua.fi / puh. 020 787 1201

Miksi yritystäsi tarvitaan?

Globaali köyhyys koskettaa useimmiten naisia ja lapsia. Naisten kouluttaminen ja yrittäjyyden tukeminen on todistetusti tehokkain keino vähentää sukupuolittunutta köyhyyttä ja tukea naisten mahdollisuuksia muuttaa elämäänsä pysyvästi. Tähän keskitymme työssämme Naisten Pankissa.

Vastuulliset yritykset voivat auttaa tässä työssä merkittävästi. Pitkäaikainen ja tavoitteellinen työ tuo parhaat tulokset. Yhteisenä tavoitteenamme on parempi, tasavertaisempi elämä mahdollisimman monelle yrittäjänaiselle.

Miten yrityksesi muuttaa maailmaa?

Yritysten lahjoituksilla tuetaan suoraan Naisten Pankin työtä Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Vuonna 2020 Naisten Pankki tekee työtä 12 hankkeessa, kuudessa maassa, kolmella mantereella.

Hankkeissamme toteutamme mm. naisten ammatillista ja yrittäjyyskoulutusta, tuemme naisten yritystoimintaa säästö- ja lainaryhmiä ja osuuskuntia ja pilotoimme uutta, naisten yrittäjyyteen tähtäävää työtä.

Yli kahdentoista toimintavuoden aikana suomalainen Naisten Pankki on tukenut yli 60 000 naista. Naisen vahvistuneen aseman vaikutus lapsiin ja perheisiin on välitön. Heitä on jo 300 000. Lue lisää työstämme täältä.

Haluatko jutella lisää yrityskumppanuudesta Naisten Pankin kanssa?

Tarjoamme yrityksille erilaisia yhteistyövaihtoehtoja kertalahjoituksesta pitkäaikaiseen strategiseen kumppanuuteen. Ota yhteyttä yritysvarainhankinnan tiimin vetäjiin, Outi-Mariaan ja Tiinaan ja sovitaan sinun yrityksellesi sopiva tapa lähteä mukaan. Kerromme mielellämme lisää!

Outi-Maria Liedes, om.liedes(at)gmail.com
Tiina Toivakka, tiina.toivakka(at)naistenpankki.fi