Tee yrityslahjoitus

Tuellanne naiset voivat kouluttautua ammattiin, perustaa yrityksiä ja turvata lasten koulunkäynnin sekä tulevaisuuden. Kiitokseksi lahjoituksestanne saatte viestintäpaketin, jolla voitte kertoa yrityksenne vastuullisesta valinnasta.

Tai tilaa lasku: lahjoittajapalvelu@kua.fi

Näin lahjoituksenne saa aikaan muutosta 🧡

  • 5 200 eurolla 100 naista saa koulutusta yrittäjyyteen ja liiketoimintaan
  • 3 600 eurolla 120 naista kouluttautuu ammattiin
  • 1 350 eurolla naiset perustavat säästö- ja lainaryhmiä 50 kylään

Yrittäjyys vahvistaa yhteisöä 🧡

Monipuolinen ja vastuullinen yrittäminen on tehokas tapa vähentää köyhyyttä ja lisätä naisten tasa-arvoa kehittyvissä maissa. Oman yrityksen turvin naisen voivat turvata lasten koulunkäynnin, terveyden ja tulevaisuuden. Hän saa myös mahdollisuuden työllistää muita naisia ja vahvistaa koko yhteisöä.

Miksi yritystänne tarvitaan?

Globaali köyhyys koskettaa useimmiten naisia ja lapsia. Yrityslahjoitus mahdollistaa koulutuksen ja yritystoiminnan käynnistämisen heikoimmassa asemassa oleville naisille, jotta he voivat toimia muutoksen tekijöinä.

Koulutamme ja tuemme naisten yrittäjyyttä 🧡

Koulutamme naisia ammattiin ja yrittäjyyteen sekä tuemme naisten yritystoimintaa säästö- ja lainaryhmien ja osuuskuntien kautta. Pilotoimme myös jatkuvasti uusia tapoja tukea naisten yrittäjyyteen tähtäävää työtä maailmanlaajuisten muutosten keskellä.

Nainen työntouhussa.

Ugandalainen Naome Nabaggala on perustanut Naisten Pankin tuella useita yrityksiä ja vaikuttaa nyt paikallishallinnossa. Kuva: Antti Yrjönen

 

Lue, miten yrittäjästä kasvoi vaikuttaja >>

Tuloksellista työtä 🧡

Vuodesta 2007 toiminut suomalainen Naisten Pankki on tukenut tähän mennessä jo 92 000 naista saamaan ammatin ja oman toimeentulon. Samalla 460 000 perheenjäsentä on saanut turvatumman elämän.

Tee yrityslahjoitus täällä >>

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää työstämme naisten yrittäjyyden parissa. Ota yhteyttä sidosryhmätyön päällikköömme:

Leena Salmio

leena.salmio @ kua.fi
yhteyspäällikkö, sidosryhmätyö
Naisten Pankki

Voit lahjoittaa myös suoraan tilillemme: FI63 1745 3000 1321 02.

Tai ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme: naistenpankki@kua.fi / puh. 020 787 1201

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.