Tietoa medialle

Suomalainen Naisten Pankki tukee hauraassa asemassa olevien naisten koulutusta ja toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä.

Naisten Pankki parantaa naisten toimeentuloa kestävästi

Naisten Pankki tukee haurassa asemassa olevien naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naiset ovat Naisten Pankin työn keskiössä. Tukemalla naista tuemme parhaiten koko perhettä ja kyläyhteisöä. Hankkeet toteuttaa ja varoja hallinnoi Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö Kirkon Ulkomaanapu.

Naisten Pankin tukijat ja vapaaehtoiset:

  • Naisten Pankin työtä tukevat yksityislahjoittajat, yritykset ja yhteisöt sekä koko maan kattava vapaaehtoisverkosto. Naisten Pankin vapaaehtoiset ympäri Suomen järjestävät vuosittain satoja tapahtumia, tempauksia, keräyksiä ja myyjäisiä. Tutustu vapaaehtoistoimintaamme täällä.
  • Naisten Pankki toimii Suomessa yli 40 paikkakunnalla Rovaniemeltä Ahvenanmaalle, Vaasasta Joensuuhun.
  • Aktiivisia vapaaehtoisia on yli 3 000 ympäri Suomen, koko vapaaehtoisverkosto kattaa 10 000 ihmistä

13 vuotta, 17 miljoonaa euroa

Vuonna 2007 perustettu Naisten Pankki on 12 toimintavuotensa aikana kerännyt jo 17 miljoonaa euroa. Merkittävin tulonlähde Naisten Pankille ovat kuukausilahjoitukset. Muita tärkeitä varainhankintatapoja ovat toisenlainen lahja sekä yritys- ja yksityislahjoitukset. Naisten Pankki on myös iso tapahtumatoimija, näistä kävely –  ja golftapahtumat ovat suurimpia varainhankinnallisesti.

Lue lisää täältä >>

Mediakontaktit

Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja
Anni Vepsäläinen, anni.vepsalainen(at)messukeskus.com, puh. 04004000740

Naisten Pankin toimisto

Ulla Räisänen, ulla.raisanen(at)kua.fi, puh. 040 143 4537
Ulpu Seppälä, ulpu.seppala(at)kua.fi puh. 050 3205798