Naisten Pankin organisaatio

Naisten Pankin ohjausryhmä

Naisten Pankin ohjausryhmä päättää Naisten Pankin strategisesta suunnasta ja toiminnan tavoitteista. Ohjausryhmä hyväksyy Naisten Pankin hankkeet Kirkon Ulkomaanavun esitysten pohjalta ja seuraa ja arvioi tavoitteiden toteutumista.

Naisten Pankin kehittämisryhmä

Naisten Pankin kehittämisryhmä toimii yhteistyössä Kirkon Ulkomaanavun kanssa. Se ennakoi ja kehittää Naisten Pankin hanketyötä ja toimintatapoja. Kehittämisryhmä tehostaa työn vaikuttavuutta kehitysmaissa ja etsii uusia toiminnan tapoja.

Naisten Pankin johtoryhmä

Naisten Pankin johtoryhmä koostuu kolmen valtakunnallisen työryhmän vetäjäpareista sekä kahdesta puheenjohtajasta. Johtoryhmä on operatiivinen elin ja vastaa vapaaehtoisverkoston toiminnan kokonaisuudesta ja kehittämisestä

Valtakunnalliset työryhmät

Naisten Pankissa toimii valtakunnallisella tasolla kolme johtoryhmän alaista työryhmää. Tämän lisäksi kolmelle merkittävälle valtakunnalliselle varainkeruutapahtumalle (Kävele Naiselle AmmattiGolfaa Naiselle Ammatti ja Joogaa Naiselle Ammatti) on oma vetäjätiiminsä.

Paikallisryhmät

Naisten Pankilla on toimintaa yli 40 paikkakunnalla. Paikallisryhmät järjestävät erilaisia varainkeruutapahtumia ja -tempauksia Naisten Pankin hanketyön hyväksi. Paikallisrymät ovat joko rekisteröityneitä yhdistyksiä tai muuten järjestäytyneitä toiminta- ja harrasteryhmiä.