Tue naisten toimeentuloa. Joka kuukausi.

Tukeasi tarvitaan tänään enemmän kuin koskaan. Kun tuet äidin toimeentuloa, turvaat koko perheen hyvinvoinnin. Kuukausilahjoittajana sinä varmistat, että haluamasi muutos on kestävää.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.

 

Miksi kuukausilahjoittajia tarvitaan?

Kuukausilahjoittajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Kuukausilahjoittajat ovat kaiken työmme elinehto. Kuukausilahjoittajana tukesi on konkreettista, suunnitelmallista ja pysyvää. Hauraassa asemassa olevat naiset saavat mahdollisuuden koulutukseen, pääsevät mukaan säästö- ja lainaryhmätoimintaan tai tukea yrittäjyyteen. Kuukausilahjoittaminen on vaivaton tapa tukea hauraassa asemassa olevia naisia kaikkein kestävimmin. Ammatillinen koulutus ja yrittäjyystaidot ovat pääomaa, jota ei mikään kriis naisilta voi viedä.

Naisten koulutus on avain omaan ammattiin ja toimeentuloon. Koulutetulla naisella on paremmat vaikutusmahdollisuudet elämäänsä. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin. Naista tukemalla tuemme tutkitusti tehokkaimmin koko perhettä ja yhteisöä ja luomme pysyvää muutosta.

Miten sinun kuukausilahjotuksesi muuttaa maailmaa?

Kuukausilahjoitukset muuttavat kokonaisen elämän. Me seuraamme työmme tuloksia ja lahjoituksesi vaikutuksia säännöllisesti.

30 eurolla nainen saa ammattikoulutuksen
25 eurolla tyttö saa mahdollisuuden käydä koulua
16 eurolla voidaan perustaa naisten rauhansovitteluryhmä

Sinä itse päätät kuukausilahjoituksesi suuruudeen. Jokainen lahjoitus on kallisarvoinen ja menee tehokkaasti naisten yrittämisen ja ammatillisen kouluttamisen tukemiseen. Naisten Pankin työ lähtee liikkeelle paikallisista arjen mahdollisuuksista. Sama pätee myös Suomessa: sinä tiedät itse omat voimavarasi ja määrität sen mukaan oman osallistumisesi. Pieneltäkin tuntuva apu on merkittävä vipuvarsi muutoksen mahdollistamiseksi.

Jokainen kuukausilahjoittaja on kullanarvoinen.

Mistä aloitan?

Kuukausilahjoittaminen on vaivatonta. Lahjoituksesi siirtyy joko e-laskuna tai suoramaksuna säännöllisesti hauraassa asemassa olevien naisten tueksi. Täytettyäsi yllä olevan lomakkeen me lähetämme sinulle viitenumeron (e-laskulahjoittaja), jonka avulla käynnistät verkkopankissasi kuukausilahjoitukset. Suoramaksulahjoittajalle lähetämme toimeksiantolomakkeen allekirjoitettavaksi.

Kuukausilahjoittajana saat säännöllisesti tietoa siitä, miten lahjoituksesi on muuttanut perheiden elämää. Lähetämme sinulle myös kerran vuodessa Naisten Pankin vuosikertomuksen.