Tee tasa-arvoteko – tue naisten toimeentuloa. Joka kuukausi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan kestävää muutosta kohti tasa-arvoisempaa maailmaa! Sinua tarvitaan! Ammatillinen koulutus ja yrittäjyystaidot ovat pääomaa, jota ei mikään kriisi naisilta voi viedä. Kuukausilahjoittajana varmistat, että haluamasi muutos on kestävää. Täyttämällä alla olevan lomakkeen teet tärkeän päätöksen naisten toimeentulon tukemiseksi. Lue lisää lomakkeen alta, mihin kuukausilahjoittajia tarvitaan ja miksi juuri sinun kannattaa ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.

Mihin kuukausilahjoittajia tarvitaan?

Naisten koulutus on avain omaan ammattiin ja toimeentuloon. Koulutetulla naisella on paremmat vaikutusmahdollisuudet elämäänsä. Naisten tasa-arvoisemman aseman myötä lapset, perheet ja yhteisöt voivat paremmin. Naista tukemalla tuemme tutkitusti tehokkaimmin koko perhettä ja yhteisöä ja luomme pysyvää muutosta. Naisten tukeminen onkin tutkitusti tehokkain tapa vähentää globaalia köyhyyttä.

Miksi minun kannattaa olla kuukausilahjoittaja?

Afrikkalainen nainen pitelee sylissään kanaa.

Naisten Pankin kanalayrityksen yhteyteen luodaan siipikarjaan liittyvää monipuolista liiketoimintaa alueen naisille. Kuvassa Allen Bamukunde. Kuvaaja Hugh Rutherford.

Naisten Pankki luo kestävää muutosta maailmassa. Ammatillinen koulutus ja yrittäjyystaidot ovat pääomaa, jota ei mikään kriisi naisilta voi viedä. Siihen tarvitaan pysyvä ja vakaa tuki, jonka sinä voit varmistaa kuukausilahjoittajana. Olet mukana rakentamassa oikeudenmukaisempaa maailmaa, joka on tasa-arvoinen sukupuoleen ja taustaan katsomatta.

Kuukausilahjoittaminen myös on vaivaton tapa tukea hauraassa asemassa olevia naisia kaikkein kestävimmin. Saat säännöllisesti tietoa siitä, miten lahjoituksesi on muuttanut perheiden elämää. Lähetämme sinulle kerran vuodessa Naisten Pankin vuosikertomuksen. 

Miten minun kuukausilahjotukseni muuttaa maailmaa?

Kuukausilahjoitukset muuttavat kokonaisen elämän. Me seuraamme työmme tuloksia ja lahjoituksesi vaikutuksia säännöllisesti.

30 eurolla nainen saa ammattikoulutuksen
25 eurolla tyttö saa mahdollisuuden käydä koulua
16 eurolla voidaan perustaa naisten rauhansovitteluryhmä

Kuukausilahjoittajien tuoma muutos on konkreettista. Viime vuonna mm.

Nainen suojapuvussa laskee metallitynnyristä hunajaa lasipurkkiin.

Jordanialainen Eman Al-Shalabyn yrityksellä on 100 mehiläispesää. Yrittäjä on laajentanut toimintaansa lisäaineettoman hunajan myynnin lisäksi mehiläispesien ja –vahan myyntiin.

  • 7291 ugandalaista lasta pääsi kouluun
  • 1050 myanmarilaista perhettä nousi köyhyydestä
  • 3700 uutta yritystä perustettiin
  • 5237 naista kasvatti yrittäjyys- ja ammattitaitojaan koulutuksen avulla

Sinä itse päätät, kuinka paljon kuukaudessa lahjoitat. Jokainen lahjoitus on kallisarvoinen ja menee tehokkaasti naisten yrittämisen ja ammatillisen kouluttamisen tukemiseen.  

Mistä aloitan?

Täytä yllä oleva lomake. Voit valita lahjoitusmuodoksi joko e-laskun tai suoramaksun. E-laskun valinneille lähetämme viitenumeron, jonka avulla käynnistät verkkopankissasi kuukausilahjoitukset. Suoramaksulahjoittajalle lähetämme toimeksiantolomakkeen allekirjoitettavaksi.