Tule kuukausilahjoittajaksi

Sinun tukeasi todella tarvitaan! Naisten Pankin kuukausilahjoittajana tuet naisten yrittäjyyttä ja toimeentuloa konkreettisesti joka kuukausi. Lahjoittaminen on vaivatonta ja vaikutukset kestäviä.

Yksityisyydensuoja

Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä. Sivuiltamme löydät myös henkilörekisteriselosteen.

 

Miksi kuukausilahjoittajia tarvitaan?

Köyhyydellä on naisen kasvot. Maailman 800 miljoonasta äärimmäisessä köyhyydessä elävästä ihmisestä 70 % on naisia. Naista tukemalla tuemme tutkitusti tehokkaimmin koko perhettä ja yhteisöä ja luomme pysyvää muutosta.

Naisten Pankin kuukausilahjoittajat (bisnesenkelit) ovat säännölliseen lahjoittamiseen sitoutuneita henkilöitä, jotka haluavat tukea kehitysmaiden naisia saamaan ne elämän perusedellytykset, jotka meille monille ovat itsestäänselvyys. He haluavat tukea köyhiä kehitysmaiden naisia elättämään itsensä ja perheensä ja antamaan heille paremman tulevaisuuden. Köyhyyden kierre on mahdollista katkaista kun annamme naiselle työkalut toimeentuloon.

Ryhtymällä Naisten Pankin kuukausilahjoittajaksi olet mukana laittamassa pyöriä pyörimään siellä, missä siitä on eniten apua – hyvin kohdennetusti ja erittäin kustannustehokkaasti perille vietynä. Mahdollisuus perustaa kyläpankki, hankkia ammatillinen koulutus tai ostaa vaikkapa maatilkku auttaa naisen kiinni toimeentuloon ja lisää yrittäjyyden myötä hyvinvointia koko kylässä.

Mitä kuukausilahjoituksella saadaan aikaan?

Kuukausilahjoitukset muuttavat elämän!

16 eurolla voidaan perustaa naisten rauhansovitteluryhmä
25 eurolla tyttö saa mahdollisuuden koulunkäyntiin
30 eurolla nainen voi saada ammattikoulutusta

Sinä itse päätät lahjoituksesti kuukausittaisen suuruudeen. Jokainen lahjoitus menee tehokkaasti kehitysmaiden naisten yrittämisen ja ammatillisen kouluttamisen tukemiseen. Naisten Pankin työ lähtee liikkeelle paikallisista arjen mahdollisuuksista. Sama pätee myös täällä koti-Suomessa: sinä tiedät itse omat voimavarasi ja määrität sen mukaan oman osallistumisesi. Pieneltäkin tuntuva apu on merkittävä vipu toiminnan mahdollistamisessa kohdemaissamme.

Laitetaan pyörät pyörimään! Avaimet kehitysmaiden naisten ja perheiden arjen parantamiseen ovat pienissä teoissa.

Jokainen kuukausilahjoittaja on kullanarvoinen.

Miten käynnistän lahjoitukseni?

Kuukausilahjoittaminen on vaivatonta. Lahjoituksesi siirtyy joko e-laskuna tai suoramaksuna säännöllisesti kehitysmaiden naisten avuksi. Täytettyäsi yllä olevan lomakkeen me lähetämme sinulle viitenumeron (e-laskulahjoittaja), jonka avulla käynnistät verkkopankissasi kuukausilahjoitukset. Suoramaksulahjoittajalle lähetämme toimeksiantolomakkeen allekirjoitettavaksi.

Kuukausilahjoittajana saat kolmesti vuodessa tietoa siitä, miten lahjoituksesi on muuttanut perheiden elämää. Lähetämme sinulle myös kerran vuodessa Naisten Pankin vuosikertomuksen.