Paikallisryhmät

Naisten Pankin kantava voima on sen aktiivinen vapaaehtoisverkosto. Paikallisryhmiä on 40 kautta Suomen - tule sinäkin mukaan tekemään työtä kehitysmaiden naisten paremman tulevaisuuden hyväksi!

Tue kehitysmaan naista

euroa

Paikallisryhmät >

Oletko viestinnän osaaja, markkinoinnin ammattilainen tai nautitko tapahtumien järjestämisestä? Rakastatko valokuvausta, käsitöitä tai golfausta? Tule mukaan Naisten Pankin toimintaan ja löydä oma tapasi auttaa!

Naisten Pankki on vapaaehtoisverkosto, jonka voima ovat sen yli 3000 vapaaehtoista eri puolella Suomea. Naisten Pankissa voit auttaa tekemällä sitä, mistä itse eniten nautit ja hyödyntää ammatillista osaamistasi tai harrastustasi kehitysmaiden
naisten hyväksi.

– Vapaaehtoistyö on ihmisen kokoista tekemistä. Siitä tulee tunne merkityksellisyydestä. Minun panokseni riittää, minun työlläni on merkitystä. Naisten Pankin työ voimaannuttaa niin meitä tekijöitä kuin saajiakin!

Minna, Naisten Pankin aktiivi

Katso tästä sinua lähin paikallisryhmä ja lähde mukaan! Tai perusta uusi paikallisryhmä omalle alueellesi – ota yhteyttä: naistenpankki@kirkonulkomaanapu.fi

Naisten Pankin avoimet vapaaehtoistehtävät löydät täältä.

Haluatko kuulla lisää?

Pysy kärryillä ja tilaa Naisten Pankin uutiskirje!